به گزارش کنکاش فردا، براساس جدیدترین گزارش گروه مطالعات بین المللی مس (ICSG)، فعالان مس جهانی از ابتدای ژانویه تا پایان می ۲۰۲۳ میلادی، حدود ۱۱ میلیون و ۲۷۷ هزار تن مس تصفیه شده تولید کردند. این رقم در مدت مشابه سال ۲۰۲۲ میلادی، ۱۰ میلیون و ۴۵۷ هزار تن بود.
ظرفیت تولید کارخانه های مس تصفیه شده در جهان نیز طی ۵ ماهه ۲۰۲۳ میلادی، ۱۳ میلیون و ۳۴۳ هزار تن بود که در مقایسه با رقم مدت مشابه سال ۲۰۲۲ میلادی (۱۲ میلیون و ۸۸۹ هزار تن)، حدود ۳.۵ درصد افزایش یافت.
معادن مس جهان از ابتدای ژانویه تا پایان می ۲۰۲۳ میلادی، حدود ۸ میلیون و ۹۲۰ هزار تن کنسانتره تولید کردند. این رقم در مدت مشابه سال ۲۰۲۲ میلادی، ۸ میلیون و ۷۷۱ هزار تن بود که حاکی از افزایش ۱.۷ درصدی تولید این معادن در جهان است.
از این میزان، ۴ میلیون و ۴۸۸ هزار و ۲۰۰ تن مربوط به قاره «آمریکا»، یک میلیون و ۸۷۰ هزار و ۱۰۰ تن «آسیا»، یک میلیون و ۳۴۴ هزار و ۸۰۰ تن «آفریقا»، ۸۴۹ هزار و ۲۰۰ تن «اروپا» و ۳۶۷ هزار و ۸۰۰ تن مربوط به «اقیانوسیه» بوده است.
در همین مدت، ظرفیت معادن مس جهان به ۱۱ میلیون و ۵۶۱ هزار تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۲ میلادی (۱۱ میلیون و ۶۳ هزار تن)، حاکی از افزایش ۴.۵ درصدی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از کاهش چشمگیر تعرض به خطوط انتقال نفت در مناطق جنوبی کشور بهویژه هرمزگان خبر داد و گفت: سیستمهای پایشی و کنترلی در ۲۳۲ مرکز انتقال نفت بهدرستی فعال هستند و در صورت بروز هرگونه تعرض یا نشتی خارج از برنامه عملیاتی، بلافاصله هشدار داده و اقدامات لازم صورت میگیرد.
تمام صاحبان کسب و کار و فعالان تبادلات حوزه رمزارز (کارگزاران مبادله رمزپول) که تاکنون جهت آغاز فرآیند اخذ مجوز رسمی، به ایفای تعهدات لازم و ارسال مستندات درخواستی این بانک اقدام نکردهاند، حداکثر تا تاریخ ۲۰ اردیبهشت فرصت دارند برای اخذ موافقت اصولی اولیه، مدارک خود را به بانک مرکزی ارسال کنند.
محصولات باغی شهرستان ماهنشان به دلیل نبود صنایع تبدیلی و کمبود زیرساختها آنگونه که باید و شاید مورد بهرهبرداری قرار نمیگیرد و فرصتهای ارزشمندی در حوزه تولیدات کشاورزی این منطقه از دست میرود.
با تصویب پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران درخصوص احیا و حفاظت از جنگلهای زاگرس در هشتاد و یکمین نشست سالانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ)، این موضوع در دستور کار مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اپدیم) قرار گرفت.
دیدگاه بسته شده است.