به گزارش کنکاش فردا، «عباس علیآبادی» در نشست معاونان، روسای سازمانهای تابعه و مدیران کل استانها با اشاره به اینکه نتیجه نظام ارزشیابی برای نیروهای انسانی بسیار مهم است و میبایست براساس عملکرد آنها مورد بررسی قرار بگیرد، از مدیران ادارات کل استانی خواست تا اهم چالشها و مشکلات روز و اختیارات درخواستی ادارات برای اجرای بهتر فعالیتها، را به وزارتخانه ارائه دهند.
وی با اشاره به اینکه نظارتها باید همراه با نتایجی از جمله رفع کامل تخلفات و پیشرفت در حوزههای مختلف همراه باشد، افزود: نیاز است در استانهای مختلف، کارهای بزرگ انجام دهیم و انرژیمان را برای اقداماتی که راندمان و بهرهوری بالایی دارد، صرف کنیم.
وزیر صمت، ایجاد رقابت ملی جهت توسعه صنعتی و معدنی کشور را یک ضرورت مهم برشمرد و تاکید کرد: در بخش معدن نیاز است با اقدامی انقلابی مشکلات موجود را در تمام استانها برطرف کرده و با تدوین و اجرای برنامههای تحولی و رسیدن به رشد مطلوب، وضعیت موجود را دگرگون کنیم تا شاهد توسعه و پیشرفت چشمگیری در این حوزه باشیم. در این راستا باید کمیته تخصصی معادن تشکیل و باجدیت بیشتری این موضوع مهم را پیگیری کند.
علیآبادی همراهی و تعامل کامل مدیران ادارات کل استانی با استانداران، نمایندگان مجلس و مدیران ارشد استانها در حوزههای محیط زیست، آب و برق و سایر نهادهای محلی را موضوعی بسیار مهم دانست و تاکید کرد: مطمئنا مدیران استانی اهمیت کار و اقدامات اداره کل صمت استانی را درک میکنند زیرا موفقیت اداره کل صمت، زمینهساز موفقیتهای دیگر در استان خواهد شد.
وزیر صمت از مدیران کل استانی خواست تا مشکلات و اختلاف نظرها در سطح استان را با تعامل و همکاری بیشتر حل و فصل کنند و در نهایت با درنظر گرفتن یک استراتژی مشخص، بهترین خدمات را به سرمایهگذاران ارائه دهیم.
وی بر توجه ویژه به شاخصهای تحقیق و توسعه، میزان همکاری صنایع با دانشگاهها، دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان و صادرات تولیدات استان به سایر استانها و خارج از کشور تاکید کرد و یادآور شد: برای دستیابی به اهداف ترسیمی، نباید میان بخش خصوصی و دولتی تفاوت ایجاد کنیم زیرا همگی در یک کشتی نشستهایم و موفقیت همگیمان باعث موفقیت کشور خواهد بود.
علیآبادی با بیان اینکه در موضوعات برق و آب که بسیار مهم است، باید به سمت بهرهوری پیش رفته و با درنظر گرفتن راهکارهای مناسب و جامع، مانع از قطع برق صنایع در سال آینده شویم، تاکید کرد: در بخش نظارت و بازرسی در استانها، نتیجه اهمیت دارد.
وزیر صمت بر اهمیت تولید خودروهای برقی که منافع مالی بسیاری را برای کشور به همراه دارد، تاکید کرد و گفت: معتقدم باید تمرکزمان روی صنایعی که برایمان ارزش افزوده بالا با هدف صادرات محصولات و تقویت تکنولوژی و فنآوری راه بههمراه دارد، قرار دهیم تا به موفقیتهای مدنظرمان دست یابیم.
در این نشست معاونان وزیر و مدیران کل استانی در خصوص نظام ارزشیابی، شاخصهای ارزیابی عملکرد نیروهای انسانی ادارات کل استانها، طرح تحول مالی، مباحث صادراتی، حمایت از سرمایهگذاران و ارتباط بیشتر با بانکهای استانی و کسب تسهیلات لازم برای فعالیت صنایع، مشکل کمبود نیروی انسانی متخصص و مباحث مربوط به مشکلات برق و آب صنایع به بحث و تبادل نظر پرداختند.
همچنین توجه به شاخص خدمات، تسهیل در صدور مجوزها و پروانهها، رقابتپذیر کردن شاخصها، حمایت از تولید کنندگان کالاهای صادرات محور و غیر نفتی و … از دیگر موضوعاتی بود که مورد تاکید حاضران در این تشست قرار گرفت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از کاهش چشمگیر تعرض به خطوط انتقال نفت در مناطق جنوبی کشور بهویژه هرمزگان خبر داد و گفت: سیستمهای پایشی و کنترلی در ۲۳۲ مرکز انتقال نفت بهدرستی فعال هستند و در صورت بروز هرگونه تعرض یا نشتی خارج از برنامه عملیاتی، بلافاصله هشدار داده و اقدامات لازم صورت میگیرد.
تمام صاحبان کسب و کار و فعالان تبادلات حوزه رمزارز (کارگزاران مبادله رمزپول) که تاکنون جهت آغاز فرآیند اخذ مجوز رسمی، به ایفای تعهدات لازم و ارسال مستندات درخواستی این بانک اقدام نکردهاند، حداکثر تا تاریخ ۲۰ اردیبهشت فرصت دارند برای اخذ موافقت اصولی اولیه، مدارک خود را به بانک مرکزی ارسال کنند.
محصولات باغی شهرستان ماهنشان به دلیل نبود صنایع تبدیلی و کمبود زیرساختها آنگونه که باید و شاید مورد بهرهبرداری قرار نمیگیرد و فرصتهای ارزشمندی در حوزه تولیدات کشاورزی این منطقه از دست میرود.
با تصویب پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران درخصوص احیا و حفاظت از جنگلهای زاگرس در هشتاد و یکمین نشست سالانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ)، این موضوع در دستور کار مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اپدیم) قرار گرفت.
دیدگاه بسته شده است.