به گزارش کنکاش فردا، حامد احمدی ضمن ارزیابی مثبت نتایج و بازخوردهای اجرای طرح مدیریت مصرف در ادارات در تابستان امسال، گفت: صنعت برق به ۸۰ درصد اهداف از پیش تعیین در این بخش دست یافت.
مدیرکل دفتر هوشمندسازی و فناوریهای نوین شرکت توانیر با بیان اینکه در زمان پیکبار بیش از ۸۰۰ مگاوات به واسطه اجرای برنامه مدیریت مصرف برق در ادارت صرفهجویی انرژی صورت گرفت، افزود: این عدد در زمان اوج بار مصرف بسیار قابل توجه است و در سرمایهگذاری بخش تولید تاثیر قابل توجهی دارد.
وی یادآور شد: در این زمینه شاهد تلاش و مشارکت قابل توجه همه استانها و شرکتها بودیم و اکثرا توانستند برنامههای خود را به این اهداف نزدیک کنند. از جمله شرکت توزیع استان کرمانشاه و اصفهان و نیز شرکتهای توزیع شهری از جمله شیراز، مشهد، تهران بزرگ، شهرستان اصفهان و تبریز عملکرد بسیار خوبی داشتند.
احمدی تصریح کرد: شرکتهای توزیع جنوب کشور از جمله استانهای خوزستان، هرمزگان، جنوب کرمان در این باره به جهت بالا بودن حجم بار اداری تاثیرگذاری بیشتری را نسبت به اجرای برنامه مدیریت مصرف در ادارات داشتند.
وی به برنامهریزی برای مدیریت مصرف برق در پیک تابستان سال آینده در بخش اداری کشور اشاره کرد و گفت: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته در مرحله نخست باید به حوزه کنترل پذیری بارها در ساختمانهای اداری پرداخت. در این زمینه هدفگذاریهای لازم صورت گرفته است.
مدیرکل دفتر هوشمندسازی و فناوریهای نوین شرکت توانیر ادامه داد: در همین راستا در تلاش هستیم مدیریت بارهای اداری و ساختمانهای اداری را هوشمند کرده و به هوش مصنوعی واگذار کنیم؛ بر این اساس سیستمها به صورت هوشمند با دانش قبلی، شناخت از فرآیند سیستمها و شناخت مدل کاری ادارت مختلف امکان اعمال تصمیمات درست را خواهند داشت.
به گفته احمدی، پیشبرد این مهم، مبتنی بر دیتاهایی است که اندازهگیری شده است و با این تفاسیر پیشبینی میشود که برای ادارات قابل قبولتر باشد. امسال ساختمانهایی برای اجرای طرح مدیریت مصرف شناسایی شدند، اما مشاهده شد در مواردی این ساختمانها دیتا سنتر هستند یا محدودیتهای دیگری در این زمینه وجود داشت؛ چنانچه این موضوع به نرمافزار سپرده و به صورت هوشمند مدیریت شود بسیاری از محدودیتها و چالشهای این مسیر رفع میشود.
وی ضمن تشکر و قدردانی از همه سازمانها، موسسات و اداراتی که در مدیریت مصرف برق در تابستان امسال همکاری بسیار خوبی را برقرار کردند، افزود: بسیاری از موسسات آموزشی برنامههای خود را تغییر دادند و بسیاری از وزارتخانهها در ستادهای مرکزی و شهرستانها، بانکها و غیره همکاری ویژهای داشتند و امید است در سال آینده نیز بتوانیم در این زمینه موفقتر عمل کنیم.
احمدی خاطرنشان کرد: با صرفهجویی انجام شده فرصت برای تولید در بخش صنعت کشور مهیا میشود؛ این امر از جمله برکات مدیریت مصرف برق در بخش اداری کشور است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون توانمندسازی سازمان ملی هوش مصنوعی مزیت رقابتی ایران در توسعه این حوزه را دسترسی به دادههای منحصر به فرد فارسی دانست و گفت: این دادههای فارسی میتواند مزیت رقابتی برای ما ایجاد کند و اگر درست مدیریت شود، میتواند منجر به توسعه مدلهای ارزش افزوده شود.
دبیر ستاد هوش مصنوعی، لیزر و کوانتوم از راهاندازی آزمایشگاه ملی هوشمصنوعی خبر داد و گفت: چارهاندیشی در خصوص ناترازی انرژی، آلودگی هوا و هر آنچه که زیست روزمره مردم را تهدید میکند، کارویژه این آزمایشگاه است.
در روزهای اخیر درگاههای پرداخت صرافیهای رمزارز به صورت کامل مسدود شد که بسیاری از فعالان این صنعف معتقدند که تداوم این سیاست منجر به گسترش بازار سیاه رمزارز و زیرزمینی میشود.
ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر دما و بارش ایران و کشورهای همسایه در راستای مدیریت چالشهای هیدروپولیتیک آتی در قالب یک طرح پژوهشی مورد بررسی قرار گرفت.
دیدگاه بسته شده است.