به گزارش کنکاش فردا، زونگ پی وو روز شنبه در نشست با استاندار خوزستان در اهواز اظهار کرد: بسیار خوشحالم فرصتی پیش آمد تا بازدید خوبی از ظرفیتهای استان خوزستان داشته باشم و امیدوارم زمینه ساز ارتباطات بیشتر بین این استان و کشور چین باشد.
وی اضافه کرد: ارتباط فرهنگی، تاریخی و دوستانه ایران و چین مثل رودخانه کارون همیشه در جریان است و تبادلات دوجانبه خوبی همانند پل سفید و سیاه بین ۲ کشور ایجاد شده است.
سفیر چین در ایران گفت: استان خوزستان در حوزه صنایع سنتی و صنایع نوظهور به ویژه اقتصاد سبز و انرژی تجدیدپذیر از ظرفیتهای بسیار خوبی برخوردار بوده و می توان زمینهساز ارتباطات بیشتر بین ۲ کشور ایران و چین باشد.
وی بیان کرد: زمینه توسعه کشاورزی در استان خوزستان بسیار خوب و مطلوب است لذا معتقدم همکاری دوجانبه در این زمینه، بسیار روشن و با چشمانداز خوبی صورت خواهد گرفت.
پیوو استفاده بهینه از زباله و صادرات محصولات آبزیان با کیفیت را از جمله موارد مدنظر برای همکاری بین ۲ کشور دانست و گفت: همچنین میتوان در بحث آموزش، دوره های متعددی برگزار و تبادلات علمی بین ۲ کشور برقرار کرد.
وی ابراز امیدواری کرد: با تلاش بیوقفه و همسوی هر ۲ طرف، همکاریهای ایران و به ویژه استان خوزستان با کشور چین در سطوح بالاتر دنبال شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
وزارت نیرو هدفگذاری کرده که ظرفیت تولید انرژی بادی را به ۸۰۰۰ مگاوات برساند. این هدف بخشی از برنامه کلی برای دستیابی به ۳۰ هزار مگاوات انرژیهای تجدیدپذیر (خورشیدی و بادی) در کشور است. پروژههایی مانند نیروگاه میل نادر میتواند آغازگر حرکت جدی به سمت استفاده از این پتانسیل عظیم باشد.
رقابتپذیری و رشد جایگاه در فضای پیچیده امروز کسبوکارها، پیشنیازهای بسیاری را میطلبد که بیتردید ارتقای بهرهوری از مهمترین آنها است. این موضوع در صنعت فولاد به عنوان صنعتی مادر که به طور مستقیم بر پیشبرد فعالیتها در بسیاری از صنایع دیگر و در نهایت توسعه صنعتی و اقتصادی کشور تاثیرگذار است، اهمیت ویژهای دارد. شرکت فولاد اکسین خوزستان با تولید محصولات ارزشافزای فولادی، نقش منحصربهفردی در حلقه نهایی زنجیره فولاد ایران ایفا میکند. این شرکت گامهای استواری را در راستای ارتقای بهرهوری تولید و تاثیرپذیری حداقلی از چالشها و موانع موجود برداشته؛ مسیری که با دستاوردهای قابلتوجهی نیز برای این شرکت همراه بوده است.
رئیس پژوهشگاه نیرو گفت: سال گذشته نزدیکبه ۱۳۰ میلیارد دلار منابع در بخش انرژی به دلایلی مانند اتلاف انرژی و پرداخت یارانهها در این حوزه از دست رفت.
مشخصا این روزها و از زمانی که موضوع توسعه اقتصاد دریامحور وارد ادبیات اقتصادی کشور شده است، توجهات نیز به سمت مناطق ساحلی و بنادر کشورمان معطوف شده و این درحالی است که ایران علاوه بر خزر در شمال و خلیج فارس در جنوب کشور، دریای «مَکُران» یا بهتر بگوییم منطقه مکران را هم در اختیار دارد که نوار ساحلی آن از میناب هرمزگان تا گواتر در جنوب سیستان و بلوچستان ادامه دارد.
دیدگاه بسته شده است.