مدیرعامل شرکت فورد گفت: صنعت خودروهای برقی چین، تهدیدی جدی برای این خودروساز آمریکایی است.
به گزارش پایگاه خبری کنکاشفردا، «جیم فارلی»، مدیرعامل فورد، گفت: ۷۰ درصد از کل خودروهای برقی جهان، در چین تولید میشوند. او افزود: خودروهای چینی، فناوری بسیار پیشرفتهای دارند. تمام زندگی دیجیتالی شما به طور خودکار، در خودرو منعکس میشود.
«فارلی» اظهار کرد: بخشی از دلیل اینکه فورد، نمیتواند چیزی مشابه ارائه دهد، این است که غولهای فناوری مانند گوگل و اپل، تصمیم ندارند وارد کسب وکار خودرو شوند.
مدیرعامل فورد گفت: فراتر از آن، هزینه و کیفیت خودروهای چینی بسیار برتر از چیزی است که من در غرب میبینم. او افزود: ما در یک رقابت جهانی با چین هستیم و این فقط خودروهای برقی نیستند و اگر این را از دست بدهیم، آیندهای برای فورد نخواهیم داشت.
این اولین باری نیست که مدیرعامل فورد از رقابت چینی تمجید میکند. «فارلی» سال میلادی گذشته، گفت: شیائومی، یک غول صنعتی و یک برند مصرفی بسیار قویتر از شرکتهای خودروسازی است.
«فارلی» گفت: خودرو من شیائومی است. شاسیبلند برقی SU۷ شیائومی، اولین خودروی برقی شیائومی است و من آن را از شانگهای به شیکاگو آوردم و ۶ ماه است که آن را میرانم و نمیخواهم از آن دست بکشم.
شیائومی ماه میلادی گذشته، از دومین خودروی برقیاش، YU۷رونمایی کرد. این شرکت، خودرو YU۷ را یک خودرو لوکس با عملکرد بالا نامید و آن را به عنوان جایگزینی ارزانتر برای «تسلا مدل وای» (Model Y) معرفی کرد.
شیائومی، هفته گذشته اعلام کرد بیش از ۲۰۰ هزار دستگاه سفارش برای خودروی شاسی بلند YU۷ دریافت کرده که قیمت آن ۳۵ هزار دلار است؛ در مقابل، «مدل وای» تسلا با قیمت ۳۶ هزار و ۷۶۰ دلار عرضه میشود.
طبق گزارش بیزینس اینسایدر، «جان لاولر»، مدیر ارشد مالی فورد، در اوت گذشته، اعلام کرد این شرکت، استراتژی خودروهای برقی خودش را تغییر خواهد داد. «لاولر» گفت: فورد، شاسیبلندهای برقیاش را با مدلهای هیبریدی جایگزین خواهد کرد. این تغییر حدود میلیارد دلار برای فورد، هزینه خواهد داشت.
انتهای پیام
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از صدور مجوز احداث نیروگاه خورشیدی ۳۰۰ مگاواتی در پایتخت خبر داد و گفت: این پروژه با مشارکت سرمایهگذار خارجی، طی دو هفته آینده وارد فاز اجرایی شده و ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر را تا پایان سال به ۶۰۰ مگاوات خواهد رساند.
جزئیات زیرساختهای کارآفرینی دیجیتال و کشف استعدادها در هوش مصنوعی در رویداد استارتاپی «آینده انسان و ماشین» بررسی شد.
طی روزهای گذشته و با آغاز بازگشایی بازار سرمایه، شاخص بورس روند ریزشی داشت که طبیعاتا ناشی از شرایط و ریسکهای سیاسی هفتههای اخیر است. با این حال، از روز گذشته رایزنیها برای حمایت جدی از بازار سرمایه آغاز شده است؛ به طوری که امروز در جلسه هماهنگی بانک مرکزی و سازمان بورس خط ۶۰ همتی برای ثبات بازار سرمایه تخصیص یافت.
در سایه حملات مداوم رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، این کشور مشغول بررسی پیشنهاد آمریکا برای حل وضعیتش است.
دیدگاه بسته شده است.