به گزارش کنکاش فردا، مهدی دادگر اظهار کرد: تامین برق معادن باتوجه به محل فعالیت معادن که عرصههای گستردهای را در استان شامل میشود و بعد مسافت دارد برعهده متقاضی است.
وی ادامه داد: براساس قانون، تامین برق متقاضیان خارج از محدوده خدمات شهری و روستایی به عهده متقاضی است؛ معدن یا هر سرمایه گذاری در بخشهای مختلف اگر تقاضای برق داشته باشد، به فراخور میزان نیاز به برق برای کار تولیدی و صنعتی، لازم است احداث شبکه و تاسیسات مورد نیاز برای اتصال به فنی ترین نقطه شبکه را برابر مطالعات اجرایی کند.
دادگر تصریح کرد: در این راستا تاکنون در سطح استان بالغ بر ۳۰ الی ۴۰ معدن برقدار شدهاند که بالغ بر ۱۰ هزار کیلو وات ظرفیت برق مصرفی معادن بوده و در ۱۱ شهرستان پراکندهاند.
وی با بیان اینکه برق رسانی معادن به فراخور سرمایه گذاری در معادن بوده و گاهی نیازها در معادن مختلف متفاوت است، افزود: اولویت برق رسانی بسته به نیاز احساس میشود و مطالعات براساس نیاز معدن و قدرت برق و مشخصات فنی انجام شده و اقدامات متناسب صورت میگیرد.
دادگر از مطالبه ۶۰ میلیارد تومانی شرکت برق استان از مشترکان خود گفت و ادامه داد: بیشترین مطالبات به ترتیب مربوط به دستگاههای اجرایی، شهرداریها، شرکتهای آب و فاضلاب، مخابرات، مشترکان خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی است.
وی بیان کرد: اکنون زیرساختهای پرداخت مجازی فراهم شده و با نصب اپلیکیشن برق من و ثبت شناسه قبض میتوان میزان مصرف را بررسی کرد؛ برای نصب این اپلیکیشن میتوانند از طریق لینک https://cafebazaar.ir/app/com.pdpsoft.android.saapa و یا آدرس https://bargheman.com/mobile-app اقدام کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
محصولات باغی شهرستان ماهنشان به دلیل نبود صنایع تبدیلی و کمبود زیرساختها آنگونه که باید و شاید مورد بهرهبرداری قرار نمیگیرد و فرصتهای ارزشمندی در حوزه تولیدات کشاورزی این منطقه از دست میرود.
با تصویب پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران درخصوص احیا و حفاظت از جنگلهای زاگرس در هشتاد و یکمین نشست سالانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ)، این موضوع در دستور کار مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اپدیم) قرار گرفت.
معاون سرمایه گذاری و تنظیم مقررات سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) گفت: تلاش می شود بخش قابل توجهی از دستگاه های اجرایی و دولتی تا تابستان امسال به مولدهای خورشیدی مجهز شوند.
بیتکوین، اولین و بزرگترین ارز دیجیتال جهان از نظر ارزش بازار، اخیرا از ۹۵ هزار دلار عبور کرد و برای اولین بار از اوایل مارس به بالای ۹۰ هزار دلار رسید.
دیدگاه بسته شده است.