به گزارش کنکاش فردا، شرکت برق ملی مالزی برنامههای نظارتی خود را برای توقف سرقت برق استخراج رمزارزهای دیجیتال افزایش داده است؛ سرقت برق در مالزی مربوط به استخراج بیتکوین است که ظاهرا به سرعت افزایش مییابد.
سرقت برق در مالزی مشکلی جدی است. بر اساس گزارش منتشر شده در اواخر ژانویه امسال، دولت محلی در فکر ارائه راهکارهای ممکن برای محدود کردن گسترش سرقت برق است زیرا در چهار سال گذشته افزایش بیش از ۴۰۰ درصدی را ثبت کرده است.
گزارش شده که سرقت برق منجر به زیان ۵۵۰ میلیون دلاری شده است.
افزایش موارد سرقت برق یک روند نگرانکننده است زیرا نه تنها بر صنعت انرژی از نظر ارزش بلکه بر ثبات سیستم تامین برق و ایمنی عمومی نیز تاثیر میگذارد.
در سال ۲۰۲۱، مقامات مالزی ۱۳ میلیون دلار تجهیزات استخراج رمزارز را توقیف کردند و به نظر میرسد که این کشور در حال آماده شدن برای اجرای اقدامات متقابل بیشتر است.
بزرگترین شرکت برق مالزی تناگا (TNB) ارائه تعرفه ویژهای را برای اپراتورهای استخراج بیتکوین پیشنهاد کرده است. علاوه بر این گفته شده است که کمیسیون انرژی مالزی اپراتورهای استخراج بیتکوین را تحت فشار قرار دهد تا برای تامین برق به منابع قانونی درخواست دهند.
بهارین دین، مدیر عامل این شرکت گفت: مرتکبین غیرمسئول، این کار را به قیمت به خطر انداختن امنیت و قابلیت اطمینان از عرضه برق برای عموم مردم انجام میدهند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
محصولات باغی شهرستان ماهنشان به دلیل نبود صنایع تبدیلی و کمبود زیرساختها آنگونه که باید و شاید مورد بهرهبرداری قرار نمیگیرد و فرصتهای ارزشمندی در حوزه تولیدات کشاورزی این منطقه از دست میرود.
با تصویب پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران درخصوص احیا و حفاظت از جنگلهای زاگرس در هشتاد و یکمین نشست سالانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ)، این موضوع در دستور کار مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اپدیم) قرار گرفت.
معاون سرمایه گذاری و تنظیم مقررات سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) گفت: تلاش می شود بخش قابل توجهی از دستگاه های اجرایی و دولتی تا تابستان امسال به مولدهای خورشیدی مجهز شوند.
بیتکوین، اولین و بزرگترین ارز دیجیتال جهان از نظر ارزش بازار، اخیرا از ۹۵ هزار دلار عبور کرد و برای اولین بار از اوایل مارس به بالای ۹۰ هزار دلار رسید.
دیدگاه بسته شده است.