به گزارش کنکاش فردا، بهای طلا با ۰.۱ درصد کاهش به ۱۹۵۶ دلار و ۱۹ سنت در هر اونس رسید و طلای آتی آمریکا با ۰.۳ درصد کاهش به ۱۹۵۵ دلار و ۷۰ سنت رسید البته آخرین قیمت قبل از تعطیلی بازار ۱۹۵۸ دلار و ۴۰ سنت در هر اونس و طلای آمریکا نیز ۱۹۵۹ دلار و ۴۰ سنت بود.
با کمک انتظارات فدرال رزرو ایالاتمتحده مبنی بر انقباض پولی، بازدهی اسکناس ۱۰ ساله خزانهداری ایالاتمتحده نزدیک به بالاترین حد چند ساله ثابت شد و هزینه فرصت نگهداری شمش با بازده صفر را افزایش داد.
کریس گافنی، رئیس بازارهای جهانی در بانک TIAA سنتلوئیس گفت: اگر نرخهای بهره با سرعتی سریع به افزایش خود ادامه دهند، میتواند روند صعودی فلزات گرانبها را محدود کند.
با این حال، بازار همچنان از فلزات گرانبها حمایت میکند و تقاضا برای خرید امن و همچنین محافظ به عنوان پوشش تورم وجود دارد. هفته گذشته فدرال رزرو برای اولین بار در سه سال گذشته هزینههای استقراض را افزایش داد زیرا به دنبال مقابله با افزایش قیمتها بود. از آن زمان، سیاستگذاران ارشد این کشور از رویکردی تهاجمی تر برای تشدید سیاست پولی در سال جاری خبر دادهاند.
طلا که در زمان عدم اطمینان سیاسی و مالی به عنوان یک سرمایهگذاری مطمئن در نظر گرفته میشود، در این هفته حدود ۱.۸ درصد افزایش یافته است زیرا سرمایهگذاران تلاش میکنند از تاثیرات جنگ در اوکراین و قیمتهای بالاتر نفت که رشد جهانی را تهدید میکند محافظت کنند.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای فلز نقره با ۰.۳ درصد کاهش به ۲۵.۴۴ دلار در هر اونس رسید اما در مسیر صعود هفتگی حدود ۲ درصد قرار داشت.
پلاتین ۱.۷ درصد کاهش یافت و به ۱۰۰۲.۸۰ دلار در هر اونس رسید و پالادیوم با ۵.۷ درصد کاهش به ۲۳۸۰.۲۰ دلار رسید که هر دو برای سومین کاهش هفتگی خود قرار گرفتند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر دما و بارش ایران و کشورهای همسایه در راستای مدیریت چالشهای هیدروپولیتیک آتی در قالب یک طرح پژوهشی مورد بررسی قرار گرفت.
بررسی دادههای آماری مدیریت نظارت بر بورسهای سازمان بورس و اوراق بهادار حاکی از رشد ۱۸ درصدی ارزش دارایی سرمایهگذاران خارجی در پاییز امسال است.
طبق آخرین گزارش مرکز آمار ایران از وضعیت قیمت تولیدکننده بخش معدن، نشان می دهد که این بخش در ۱۲ ماه منتهی به آبان ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱.۵ واحد درصد و تورم سالانه قیمت تولیدکننده بخش صنعت نیز هفتدهم درصد کاهش یافته است.
سدهای مهم و بزرگ تامین کننده آب کشور در شرایطی نخستین ماه زمستان را پشت سرمی گذارند که ورودی آب به آنها کاهش یافته است.
دیدگاه بسته شده است.