به گزارش کنکاش فردا، حمیدرضا گلپایگانی، روز چهارشنبه (۱۷ فروردین ماه) در تشریح اهداف کیفی مبتنی بر راهبردهای شرکت در سال جاری افزود: این شرکت بهعنوان بزرگترین شرکت ایرانی در زمینه حفاری چاههای نفت و گاز، سرمایههای انسانی، ظرفیتهای تجهیزاتی گسترده و ارائهدهنده خدمات یکپارچه در منطقه مطرح است.
وی با بیان اینکه مدیریت سازمان بهمنظور حفظ جایگاه و بهبود آن در سالهای آتی، برنامهها و چشمانداز مدونی هدفگذاری کرده است و بر تحقق آن تأکید دارد، گفت: کارآمدی عملیاتی و ارتقای بهرهوری اجرایی بهمنظور توسعهبخشی به عملیات حفاری و خدمات جانبی از جمله در پروژههای کلیدی، امسال با جدیت پیگیری خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: بهبود کارایی پشتیبانی، از سرفصلهای اهداف کیفی شرکت است که درباره سرمایهگذاری و اجرای بازسازی و نوسازی دستگاهها و تجهیزات حفاری با بهکارگیری حداکثری توان تجهیزاتی و منابع انسانی شرکت و برونسپاری به شرکتهای صاحب صلاحیت در دستور کار قرار دارد.
گلپایگانی در این زمینه تقویت توانمندی داخلی لجستیک از طریق تکمیل ماشینآلات موجود و جدید و استفاده از ظرفیتهای برونسپاری و بههنگامسازی تأمین کالا از طریق اولویتبندی تقاضاهای اصلی و تنوعبخشی به منابع خارجی و داخلی با کیفیت را مورد اشاره قرار داد.
وی رقابتپذیری را از دیگر محورهای مهم بهمنظور اهداف کیفی دانست و افزود: در این باره اهتمام به سهم بازار مورد تأکید است، بنابراین حضور در مناقصات و مشارکت با پیمانکاران توسعه میدانها و همکاری بلندمدت با کارفرمایان بزرگ از طریق انعقاد موافقتنامه و قرارداد بهمنظور افزایش سهم بازار حفاری بهنحو مناسب دنبال میشود.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران توسعه پایدار را مهم ارزیابی کرد و ضمن تأکید بر بهکارگیری مقررات و دستورعملهای ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE)، ارتقای فرهنگ ایمنی با رویکرد کاهش و توجه به مسائل زیست محیطی را بهمنظور تحقق اهداف کیفی شرکت بسیار مهم و ضروری دانست.
گلپایگانی جذب و پرورش نیروی انسانی، رضایتمندی و تقویت انگیزش کارکنان، چابکسازی سازمانی و ارتقای فرآیندها، برگزاری مناقصات بهمنظور تأمین کالا و خدمات، اصلاح ساختار سازمانی، پایداری مالی، وصول مطالبات و بهینهسازی جریان نقدینگی، بهروزرسانی نرخ خدمات حفاری و جنبی بهمنظور افزایش درآمدها را از دیگر محورهای سند اهداف کیفی مبتنی بر راهبردهای سال جاری این شرکت برشمرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: با توجه به تامین کسری نهادههای اولیه تولید از محل واردات، توقع واردات دانش فنی به روز بذر، کود و سم را به کشور داریم.
ارزش سرمایه گذاریهای معدن و صنایع معدنی با راهبری ایمیدرو در استان کردستان در حال انجام است، از ۵۰.۴ هزار میلیارد تومان عبور میکند.
مدیرعامل پالایشگاه آبادان گفت:با بهرهبرداری از واحد شکست هیدروژنی که بخش اول فاز ۲ توسعه پالایشگاه آبادان است، روزانه ۴ میلیون لیتر به تولید گازوئیل این پالایشگاه افزوده شده است.
یکی از شرکتهای فناور، دستگاه نانوحبابساز هیدرودینامیکی را تولید کرده که قادر به تصفیه پساب صنایع با کارایی بالا و هزینه کم است. این دستگاه به مواد افزودنی نیاز ندارد و برای محیط زیست مشکلی ایجاد نمیکند.
دیدگاه بسته شده است.