به گزارش کنکاش فردا، علی عیسی پور با بیان اینکه فقط ۱۵ درصد از قطعات یدکی وارد کشور می شود افزود: در پایان شهریورماه هر سال قطعات مورد نیاز نیروگاه ها مشخص و به شرکتهای سازنده ارسال میشود. وی گفت: سال ۹۹ بیش از ۳۴۷ هزارو ۹۸۴ قطعه با اعتباری معادل ۳۰۹ میلیارد تومان داخلی سازی شده است , سال ۱۴۰۰ نیز ۳۶ قرارداد با اعتباری معادل ۲۹۵ میلیارد تومان برای ساخت داخل منعقد شد ؛ در سال جاری نیز ۳۵۰ هزار قطعه از لوازم یدکی نیروگاهی داخلی سازی خواهد شد.
مدیرکل دفتر فناوری و بومیسازی نیروگاههای شرکت برق حرارتی ادامه داد: بخش عمده ای ساخت قطعات یدکی توسط شرکتهای دانش بنیان انجام میشود که برخی از این شرکتها قطعات مهمی را برای اولین بار در کشور تولید کرده اند.
عیسی پور افزود: همه ی نیروگاه های زیرمجموعه شرکت برق حرارتی مکلف به ارسال نیازهای خود به این شرکت هستند تا این قطعات پس از استعلام از سازندگان قطعات , در داخل کشور تولید و به نیروگاه ارسال شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: با توجه به تامین کسری نهادههای اولیه تولید از محل واردات، توقع واردات دانش فنی به روز بذر، کود و سم را به کشور داریم.
ارزش سرمایه گذاریهای معدن و صنایع معدنی با راهبری ایمیدرو در استان کردستان در حال انجام است، از ۵۰.۴ هزار میلیارد تومان عبور میکند.
مدیرعامل پالایشگاه آبادان گفت:با بهرهبرداری از واحد شکست هیدروژنی که بخش اول فاز ۲ توسعه پالایشگاه آبادان است، روزانه ۴ میلیون لیتر به تولید گازوئیل این پالایشگاه افزوده شده است.
یکی از شرکتهای فناور، دستگاه نانوحبابساز هیدرودینامیکی را تولید کرده که قادر به تصفیه پساب صنایع با کارایی بالا و هزینه کم است. این دستگاه به مواد افزودنی نیاز ندارد و برای محیط زیست مشکلی ایجاد نمیکند.
دیدگاه بسته شده است.