به گزارش کنکاش فردا، بر اساس این تفاهمنامه که ۳۰ فروردین ماه به امضای علیرضا کاظمی، عباس علی آبادی و احمد میدری رسید، وزارتخانههای آموزش و پرورش، نیرو و تعاون، کار و رفاه اجتماعی متعهد شدند در راستای تحقق اهداف و اجرای راهکارهای مندرج در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و برنامه هفتم توسعه جهت استانداردسازی الگوی مصرف آب و انرژی از امکانات طرفین به منظور هم افزایی استفاده کنند.
فرهنگسازی و انتقال دانش تخصصی و تجربیات حوزه آب و انرژی به دانش آموزان، اولیاء و مربیان، اصلاح الگوی مصرف و کاهش مصرف منابع آبی و انرژی به منظور نهادینه شدن الگوهای رفتاری مناسب و تقویت حس مشارکت جویی و مسئولیت پذیری اجتماعی در بین دانش آموزان، اولیاء و مربیان از اهداف مهم این تفاهم نامه ذکر شده است.
از جمله تعهدات وزارت آموزش و پرورش در این تفاهم نامه فراهم کردن بستر مناسب به منظور ایجاد همکاری مشترک بین دانشگاههای فرهنگیان، شهید رجایی و پژوهشگاه نیرو و گفتمانسازی و فرهنگسازی کاهش الگوی مصرف آب و انرژی با اجرای طرحها و پویش های ملی در مدارس است.
وزارت نیرو نیز متعهد به مشاوره و تامین و نصب تجهیزات کاهنده مصرف آب و انرژی به صورت پایلوت در مدارس و مراکز آموزشی و تربیتی، مساعدت و همکاری برای بازدیدهای علمی دانش آموزان از تأسیسات آب و برق، مشارکت در تهیه و تدوین محتوای استاندارد آموزشی و مهارتی در حوزه آب و انرژی است.
همچنین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز متعهد به همکاری در تدوین محتوا و اجرای دوره های آموزشی به منظور استفاده بهینه از منابع آب و انرژی توسط دانش آموزان و دانشجویان و همکاری در تهیه و تدوین محتوا و استانداردهای آموزشی و مهارتی در حوزه آب و انرژی و مشارکت در برگزاری دورههای توانمندسازی برای فرهنگیان خواهد بود.
بر اساس این گزارش تفاهمنامه سه جانبه مورد اشاره از طریق راهاندازی یک کارگروه مشترک متشکل از نمایندههای سه وزارتخانه وارد فاز اجرایی خواهد شد و به مدت سه سال اعتبار خواهد داشت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
پژوهشگر، مدرس و مشاور در حوزه دادهکاوی و هوش مصنوعی در خوزستان معتقد است دیگر نمیتوان هوش مصنوعی را تنها یک گزینه برای کشورها، سازمانها و افراد دانست. این فناوری اکنون یک "ضرورت راهبردی" برای حفظ رقابت، بهرهوری و توسعه پایدار است.
دانشکده فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز به عنوان تنها دانشکده فرش کشور، با هدف تکمیل هرم تحصیلی رشته فرش در ایران، موفق به کسب مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکتری «مطالعات فرش» شد.با تصویب مقطع دکتری مطالعات فرش و اخذ مجوزهای لازم، پذیرش دانشجو از مهرماه سالجاری آغاز میشود.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از ذخایر استراتژیک گندم تا ۶ ماه آینده خبر داد و گفت: از ۱۵ اردیبهشت ماه دوره اوج خرید گندم از کشاورزان آغاز میشود.
دیدگاه بسته شده است.