به گزارش کنکاش فردا، محمود شیخممو روز یکشنبه با اشاره به برگزاری رویداد تحول در سرمایهگذاری و توسعه نفت و گاز ایران در روزهای آینده با هدف جذب سرمایه گذاران در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور اظهار داشت: سرمایهگذاری در طرحهای نفت و گاز، صنایع تبدیلی و پاییندست پتروشیمی در منطقه ویژه انرژی پارس جذاب و نیاز بازار داخلی و جهانی است.
وی با تاکید بر اینکه با تکمیل زیرساختها و صنایع تبدیلی، فرصتهای شغلی زیادی در منطقه ایجاد میشود، امیدواری کرد که در سال ۱۴۰۴ فرصتهای اقتصادی منطقه ویژه انرژی پارس تبدیل به رویداد اقتصادی شود.
شیخممو با بیان اینکه در سال سرمایهگذاری برای تولید، حداکثر تلاش خود را برای حمایت و تشویق سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در منطقه ویژه پارس بهعنوان قطب انرژی کشور انجام خواهیم داد، گفت: سرمایهگذاران میتوانند از طریق سامانه الکترونیکی فرآیندهای کسبوکار سازمان منطقه ویژه به آدرس BPMS.PSEEZ.IR نسبت به ثبتنام و ارائه طرح سرمایهگذاری خود اقدام کنند.
وی معافیت گمرکی واردات کالا و تجهیزات، معافیت مالیاتی بلندمدت محصولات تولیدی منطقه و وجود مواد اولیه پتروشیمیایی متنوع و فراوان را از مزایای سرمایهگذاری در منطقه ویژه اقتصادی پارس برشمرد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: معافیت از مالیات بر ارزش افزوده یکی دیگر از مزایای مناطق ویژه بود که در سالهای اخیر حذف شده است و پیگیریهای زیادی برای برقراری مجدد این معافیت یا حداقل بخشی از آن، از طریق مراجع ذیربط از جمله دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد صنعتی – ویژه اقتصادی انجام شده است.
مدیر توسعه اقتصادی وسرمایهگذاری سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس به توان تخصصی و سرمایهای بخش خصوصی در داخل کشور اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه در یک دهه گذشته قوانین و مقررات لازم برای تأمین مالی و اجرای پروژههای حوزههای مختلف از طریق مشارکت عمومی خصوصی فراهم شده است، امکان اجرای طرحهای زیرساختی این منطقه از طریق مشارکت بخش خصوصی و در قالب قراردادهای مشارکت عمومی خصوصی (PPP) وجود دارد. هماکنون نیز تعدادی از پروژههای صنعتی و خدماتی منطقه به این روش در حال انجام است.
شیخممو با بیان اینکه مناطق ویژه اقتصادی با هدف ارتباط آسانتر با بازارهای جهانی تعریف میشوند، ابراز امیدواری کرد با بهبود شرایط و حذف کامل یا کاهش تحریمها، امکان حضور و مشارکت سرمایهگذاران بینالمللی در منطقه فراهم شود و رونق اقتصادی و اشتغال در منطقه افزایش یابد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
پژوهشگر، مدرس و مشاور در حوزه دادهکاوی و هوش مصنوعی در خوزستان معتقد است دیگر نمیتوان هوش مصنوعی را تنها یک گزینه برای کشورها، سازمانها و افراد دانست. این فناوری اکنون یک "ضرورت راهبردی" برای حفظ رقابت، بهرهوری و توسعه پایدار است.
دانشکده فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز به عنوان تنها دانشکده فرش کشور، با هدف تکمیل هرم تحصیلی رشته فرش در ایران، موفق به کسب مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکتری «مطالعات فرش» شد.با تصویب مقطع دکتری مطالعات فرش و اخذ مجوزهای لازم، پذیرش دانشجو از مهرماه سالجاری آغاز میشود.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از ذخایر استراتژیک گندم تا ۶ ماه آینده خبر داد و گفت: از ۱۵ اردیبهشت ماه دوره اوج خرید گندم از کشاورزان آغاز میشود.
دیدگاه بسته شده است.