سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) اعلامکرد: متوسط پیشرفت ۱۳ پروژه راهسازی ایمیدرو در نقاط مختلف کشور به بیش از ۵۳ درصد طی هفت ماهه امسال رسید.
طبق اعلام موسسه توانمندسازی اقتصادی بنیاد علوی در 3 ماه اخیر در 15 روستای کشور 30 هکتار گیاهان دارویی کشت شد و ۱۱۰۰ نفر به صورت مستقیم شاغل شدند.
کهگیلویه وبویراحمد را سرزمین گنج ها و رنج ها می نامند؛این خطه پر ظرفیت، با استعداد و غنی از داشته های متعدد در حوزه های گوناگون آب، خاک، طبیعت بکر، کشاورزی و صنایع نفت و گاز و کشاورزی اما همچنان از محرومیت های عمیق تاریخی و توسعه نیافتگی رنج می برد و بی گمان معادن نیز گنجی پنهان و یکی از ظرفیت های مهم و البته از حلقه های مفقوده در توسعه و شکوفایی اقتصادی مردم محسوب می شود.
رئیس انجمن توسعه انرژی سبز گفت: بر اساس هدفگذاری، قرار است نیروگاههای خورشیدی در 20 هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح 16 نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و 56 پروژه در سطح کشور در حال اجراست.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: سند امنیت غذایی، هوش مصنوعی و چندین سند دیگر تهیه و به زودی رونمایی میشود.
سالانه حدود ۳میلیون تن دانه روغنی وارد ایران میشود؛ هرکیلو دانه روغنی کلزا ۳۰هزار تومان بوده درحالی که این عدد برای خرید گندم ۱۵هزار تومان است.چرا کشاورزان به جای کاشت گندم، کلزا نمیکارند؟
تولیدگیاهان دارویی آنغوزه و باریجه با وجود آنکه یکی از کسب وکارهای سودآور محسوب می شود اما در کهگیلویه و بویراحمد امسال بازارش کساد شده و پای دلالان نیز به این حوزه باز شده است و بهره برداران چاره ای جز فروش آن به قیمت غیرواقعی ندارند.
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: برای تولید حداقل ۱۴ میلیون تن گندم در کشور در حال برنامه ریزی هستیم.
مدیرکل تعاون روستایی کهگیلویه وبویراحمد گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون، ۱۶ هزار تن انواع نهادههای دامی توسط شبکه تعاون روستایی در استان توزیع شده است.