به گزارش کنکاش فردا، محمدرضا جولایی در این باره اظهار کرد: وضع گازرسانی به نیروگاهها مطلوب است، بهطوری که در ۲۴ ساعت گذشته از ۳۰۰ میلیون مترمکعب مصرف سوخت از سوی نیروگاهها، حدود ۲۸۲ میلیون مترمکعب گاز طبیعی تزریق و مابقی از طریق سوخت مایع تأمین شد که البته این مقدار مصرف سوخت مایع بهدلیل متصل نبودن بعضی نیروگاهها به شبکه گاز کشور است.
وی افزود: اگر اتفاق پیشبینینشدهای نیفتد و تولید گاز طبیعی در کشور طبق برنامه باشد، گازرسانی حداکثری به نیروگاهها تداوم دارد.
مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: اکنون همه مقدار گاز تولیدشده در کشور (حدود ۷۰۰ میلیون مترمکعب در روز) مصرف میشود که سهم بخش خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده حدود روزانه ۲۰۰ میلیون مترمکعب و صنایع عمده ۱۴۵ میلیون مترمکعب در روز است و محدودیتی در گازرسانی به صنایع نیز وجود ندارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر دما و بارش ایران و کشورهای همسایه در راستای مدیریت چالشهای هیدروپولیتیک آتی در قالب یک طرح پژوهشی مورد بررسی قرار گرفت.
بررسی دادههای آماری مدیریت نظارت بر بورسهای سازمان بورس و اوراق بهادار حاکی از رشد ۱۸ درصدی ارزش دارایی سرمایهگذاران خارجی در پاییز امسال است.
طبق آخرین گزارش مرکز آمار ایران از وضعیت قیمت تولیدکننده بخش معدن، نشان می دهد که این بخش در ۱۲ ماه منتهی به آبان ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱.۵ واحد درصد و تورم سالانه قیمت تولیدکننده بخش صنعت نیز هفتدهم درصد کاهش یافته است.
سدهای مهم و بزرگ تامین کننده آب کشور در شرایطی نخستین ماه زمستان را پشت سرمی گذارند که ورودی آب به آنها کاهش یافته است.
دیدگاه بسته شده است.