به گزارش کنکاش فردا، بهای هر اونس طلا تا ساعت شش و ۱۵ دقیقه صبح به وقت شرقی با ۴.۴ درصد کاهش به ۱۸۲۸ دلار و ۳۰ سنت رسید و قیمت طلای آمریکا نیز با ۰.۲۴ درصد کاهش به ۱۸۲۹ دلار و ۳۰ سنت رسید.
دلار تقویت شد و شمش با قیمت دلار برای خریداران سایر ارزها را گرانتر کرد. اقتصاددانان در نظرسنجی رویترز، اظهار کردند که فدرال رزرو احتمالا ۷۵ واحد پایه دیگر افزایش نرخ بهره را در ماه جولای ارائه خواهد کرد و به دنبال آن در سپتامبر ۵۰ واحد درصد افزایش خواهد یافت و حداکثر تا نوامبر به یک چهارم درصد کاهش نخواهد یافت.
نرخ بهره بالاتر و بازده اوراق قرضه هزینه فرصت نگهداری طلا را افزایش میدهد که هیچ بازدهی ندارد. بازدهی اوراق ۱۰ ساله خزانهداری ایالاتمتحده نیز افزایش یافت و باعث شد که شمش جذاب کمتری داشته باشد.
به نقل از رویترز، دو سیاستگذار بانک مرکزی اروپا گفتند که دولتهای منطقه یورو نباید انتظار حمایت بی قید و شرط بانک مرکزی اروپا برای جلوگیری از افزایش بیش از حد هزینههای استقراض برای بدهکارترین کشورها را داشته باشند.
اس پی دی آر گلد تراست، بزرگترین صندوق سرمایه گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان اعلام کرد که داراییهایش ۰.۱۶ درصد کاهش یافت و از ۱۰۷۵.۵۴ تن در روز جمعه به ۱۰۷۳.۸۰ تن در روز سه شنبه رسید.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۸ درصد کاهش به ۲۱.۵۰ دلار رسید، پلاتین ۰.۵ درصد کاهش یافت و به ۹۳۲.۷۹ دلار رسید و پالادیوم با ۰.۶ درصد کاهش به ۱۸۶۷دلار و دو سنت رسید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
دیدگاه بسته شده است.