به گزارش کنکاش فردا، شاخص کل بورس در روز شنبه و پس از نوسانهای فراوان، با ۲۷۹۵ واحد کاهش، تا رقم یک میلیون و ۴۴۰ هزار واحد نزول کرد. شاخص کل با معیار هموزن نیز با کاهشی ۲۲۴۹ واحدی، در رقم ۳۸۷ هزار و ۲۱۸ واحد ایستاد. در این بازار ۲۹۳ هزار معامله به ارزش ۲۵ هزار و ۷۰۵ میلیارد ریال انجام شد.
ادامه روند نزولی در بازار سرمایه در روز یکشنبه باعث شد شاخص کل بورس بیش از ۱۷ هزار واحد و شاخص هم وزن نیز بیش از ۷۰۰۰ واحد کاهش یابد. در این روز شاخص کل بورس ۱۷ هزار و ۳۵۳ واحد کاهش یافت و رقم یک میلیون و ۴۲۳ هزار واحد را ثبت کرد. شاخص کل با معیار هم وزن نیز با ۷۲۴۱ واحد کاهش در رقم ۱۷۹ هزار و ۹۷۵ واحد ایستاد. معاملهگران این بازار ۳۰۰ هزار معامله به ارزش ۳۶ هزار و ۲۱ میلیارد ریال انجام دادند.
بورس در روز دوشنبه باز هم نوسانی بود اما در نهایت شاخص کل بورس با ۴۱۱۲ واحد افزایش تا رقم یک میلیون و ۴۲۷ هزار واحد صعود کرد. شاخص کل با معیار هم وزن نیز ۳۸۶ واحد افزایش یافت و به رقم ۳۸۰ هزار و ۳۶۲ واحد ایستاد. معاملهگران این بازار ۲۲۶ هزار معامله انجام دادند که ۲۰ هزار و ۴۱ میلیارد ریال ارزش داشت. با این حال و هرچند که وبرس سبزپوش بود، حجم و ارزش معاملات در روز دوشنبه نسبت به روز یکشنبه کاهشی یافت.
ورق بورس برگشت
شاخص کل بورس در معاملات روز سهشنبه با ۲۴۱۲ واحد افزایش به رقم یک میلیون و ۴۳۰ هزار واحد رسید. شاخص کل با معیار هم وزن هم ۲۲۴ واحد افزایش یافت و رقم ۳۸۰ هزار و ۵۸۷ واحد را ثبت کرد. در این بازار ۲۲۱ هزار معامله به ارزش ۲۱ هزار و ۶۵۴ میلیارد انجام شد. این روند در روز چهارشنبه هم ادامه داشت و شاخص کل بورس در این روز توانست با ۷۳۳۸ واحد افزایش به رقم یک میلیون و ۴۳۷ هزار واحد برسد. شاخص کل با معیار هم وزن هم ۳۴۶۶ واحد صعود کرد و به رقم ۳۸۴ هزار و ۵۵ واحد رسید. در این بازار ۲۳۶ هزار معامله به ارزش ۲۷ هزار و ۳۳۸ میلیارد ریال انجام شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس رزمایش نظارت بر عرضهکنندگان سموم کشاورزی در این استان با هدف پیشگیری از توزیع سموم غیرمجاز و ساماندهی زنجیره توزیع و عرضه آفت کش ها آغاز شد.
مدیر عامل گروه پترو پارس گفت: در راستای کاهش ناترازی گاز کشور، تولید و بهرهبرداری از هفتمین چاه فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه فصل سرما آغاز شد.
مجری طرح مواد و عناصر معدنی حیاتی و راهبردی ایمیدرو اعلام کرد: این سازمان برای تامین مواد معدنی حیاتی و راهبردی کشور، پنج راهکار را طی امسال اجرایی کرده است.
یکی از مهمترین پیشنیازهای ترقی و پیشرفت بنگاههای اقتصادی در فضای رقابتی کسبوکار امروز، تولید کالاها و محصولات رقابتپذیر و با کیفیت بالا است. کیفیت محصول، همواره عاملی برای اعتبار بخشیدن به جایگاه برند سازمانی در ذهن مشتریان و جلب رضایت آنها محسوب میشود. از این رو، شرکت جهان فولاد سیرجان در سالهای اخیر بر ارتقای کیفیت محصولات مطابق با استانداردهای بینالمللی و همراستا با انتظارات مشتریان متمرکز شده است. گستردگی زنجیره ارزش در این مجموعه که به عنوان مزیت رقابتی ارزشمندی نیز تلقی میشود، بر اهمیت حفظ و ارتقای کیفیت محصول میافزاید. بنابراین راهبردهای این شرکت در سالهای اخیر به سمت مدیریت کیفیت کارآمدتر و جامعتر هدایت شدهاند. دریافت گواهینامهها و استانداردهای ملی و بینالمللی، مهر تاییدی بر کیفیت محصولات این شرکت است. شرکت جهان فولاد سیرجان با توجه به توانمندی در تولید محصولات باکیفیت و چشماندازهای خود، طرحهای افزایش ظرفیت تولید و توسعه سبد محصول را در دستور کار دارد و با بهرهبرداری از این طرحها و عرضه محصولات باکیفیت، نقش و جایگاه این شرکت در بازار داخلی و بینالمللی ارتقا مییابد.
دیدگاه بسته شده است.