به گزارش کنکاش فردا، بانک مرکزی جمهوری ترکیه (CBRT) به بانک مرکزی تبدیل شده که بیشترین خرید طلا را در هفت ماهه نخست سال جاری میلادی انجام داده زیرا تقاضای بانک مرکزی برای طلا در ماه جولای همچنان قوی بوده است.
دادههای شورای جهانی طلا نشان میدهد که بانک مرکزی جمهوری ترکیه در هفت ماهه اول سال، ۷۵ تن طلای خالص خریداری کرده و در ماه جولای ذخایر رسمی طلا را ۱۲ تن افزایش داده است. دادهها نشان میدهد که این مورد بهطور کلی تاکنون با میانگین متوسط ماهانه در سال جاری مطابقت دارد و خرید خالص طلا از اول سال تا به امروز را به ۷۵ تن رسانده است.
مجموع ذخایر رسمی طلای بانک مرکزی جمهوری ترکیه اکنون به ۴۶۹ تن رسیده که بالاترین میزان در دو سال گذشته است. در همین حال، ذخایر خالص طلای جهانی در ماه جولای ۳۷ تن افزایش یافت که این افزایش در ماه ژوئن ۶۴ تن بود.
بانک مرکزی که بیشترین خرید خالص را در ماه جولای انجام داد، بانک مرکزی قطر با ۱۵ تن بود. پس از قطر، هند با ۱۳ تن، ترکیه با ۱۲ تن و ازبکستان با ۹ تن خرید خالص قرار دارند. بیشترین فروش خالص در ماه مورد بحث از قزاقستان با ۱۱ تن بوده است.
اگرچه بانک مرکزی جمهوری ترکیه در ماه جولای از قطر و هند عقب بود اما جایگاه خود را بهعنوان بانک مرکزی که بیشترین خرید طلا را در سال ۲۰۲۲ انجام داد، حفظ کرد. از ماه جولای، ترکیه به سیزدهمین کشور دارای ذخایر رسمی طلا در سراسر جهان تبدیل شد و سهم طلا آن از کل ذخایر به ۳۱.۷ درصد رسید.
در حالی که فدرال رزرو آمریکا با ۸۱۳۳ تن بزرگترین ذخایر طلای رسمی جهان را داشت، آلمان با ۳۳۵۵ تن پس از آن قرار دارد. شورای جهانی طلا اعلام کرد که از ژانویه ۲۰۲۲، دادههای قابل اعتمادی در مورد ذخایر رسمی روسیه به دست نیامده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
دیدگاه بسته شده است.