به گزارش کنکاش فردا، علی اکبر ملکوتی افزود: هم اکنون مصرف شهروندان ساکن در شهر تهران ۳۸ هزار لیتر بر ثانیه و تولید آب ۳۲ هزار لیتر بر ثانیه است.
وی گفت: حجم ذخیره آب در مخازن شهر تهران ۹۵۰ هزار مترمکعب است که با حدمطلوب ۲۵۰ هزارمترمکعب فاصله دارد.
ملکوتی ادامه داد: بروز خشکسالی های پی در پی در شهر تهران موجب شده حجم ذخیره سدهای این استان به میزان قابل توجهی کاهش پیدا بکند.
مدیر بهره برداری از تاسیسات آبی استان تهران با بیان اینکه الگوی مصرف ۱۴ مترمکعب در یک ماه است افزود: ۶۰ درصد از مشترکان در شهر تهران پرمصرفند یعنی بالای الگو، مصرف می کنند.
وی گفت: اگر این مشترکان همراهی و همکاری لازم را داشته باشند می توانیم ۶ متر مکعب از مصارف این مشترکان را کاهش بدهیم با کاهش این میزان از مصرف مشترکان پرمصرف، ۱۳ میلیون مترمکعب آب در ماه کمتر مصرف می شود.
ملکوتی گفت: اگر این را در طی یکسال تعمیم بدهیم حجم آبی برابر با حجم آب سد امیرکبیر می توان کمتر مصرف کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر دما و بارش ایران و کشورهای همسایه در راستای مدیریت چالشهای هیدروپولیتیک آتی در قالب یک طرح پژوهشی مورد بررسی قرار گرفت.
بررسی دادههای آماری مدیریت نظارت بر بورسهای سازمان بورس و اوراق بهادار حاکی از رشد ۱۸ درصدی ارزش دارایی سرمایهگذاران خارجی در پاییز امسال است.
طبق آخرین گزارش مرکز آمار ایران از وضعیت قیمت تولیدکننده بخش معدن، نشان می دهد که این بخش در ۱۲ ماه منتهی به آبان ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱.۵ واحد درصد و تورم سالانه قیمت تولیدکننده بخش صنعت نیز هفتدهم درصد کاهش یافته است.
سدهای مهم و بزرگ تامین کننده آب کشور در شرایطی نخستین ماه زمستان را پشت سرمی گذارند که ورودی آب به آنها کاهش یافته است.
دیدگاه بسته شده است.