به گزارش کنکاش فردا، ذمحمدعلی نیکبخت در نشست طرح ملی جهش تولید در دیمزارهای کشور که با حضور معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و مسوول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی کشور برگزار شد، گفت: در طرح ملی جهش تولید در دیمزارهای کشور ریلگذاری مناسبی انجام شده است و باید از این طرح موفق الگوبرداری شود.
وی افزایش بهرهوری را یکی از مباحث مهم حوزه کشاورزی دانست و خاطرنشان کرد: طرح کشت در دیمزارها یکی از راههای دستیابی به افزایش بهرهوری در بخش کشاورزی است.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در عرصه و میدان حضور دارد و در حل بسیاری از مشکلات کشور نقشآفرینی میکند، گفت: طرح ملی جهش تولید در دیمزارها با حمایتهای این ستاد توانسته است نقش مهمی در تولید گندم در سال زراعی جاری ایفا کند.
وی از برنامه وزارت جهاد کشاورزی برای خودکفایی ایران در تولید کود پتاسه طی ۳ سال آینده خبر داد و افزود: با توجه به ضرورت تامین نهادههای تولید نظیر کود و بذر نیازمند همکاری سایر بخشها هستیم.
گفتنی است؛ در این نشست، تفاهمنامه سهجانبهای میان معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور و شرکت گسترش توسعهگری پردیس به نمایندگی از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، جهت معرفی کارشناسان بخش کشاورزی به عنوان مشاور و ناظر در «طرح جهش تولید در دیمزارهای کشور» به امضا رسید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
دیدگاه بسته شده است.