به گزارش کنکاش فردا، فعالیت هندیها در چابهار با اما و اگر مواجه بود و گاهی تحریمها و بعضا تعلل این کشور مانع ادامه فعالیت در این بندر شده است؛ بهتازگی مسئولان کشور اینطور مطرح کردند که موارد مورد اختلاف با هند برطرف شده و این کشور آماده ادامه فعالیت در بندر چابهار است و بدین منظور قراردادی بلندمدت برای توسعه این بندر منعقد خواهد شد.
با وجود این چند روز پیش بود که اعلام شد شرکت دولتی هندی IPGL که برای توسعه و اداره بندر شهید بهشتی چابهار با سرمایه هند در ایران تشکیل شده، مناقصه خود را برای خرید جرثقیلهای ساحلی و سایر تجهیزات جابهجایی کانتینر در چابهار لغو کرده است.
قرارداد هندیها ۱۲ سال معطل مانده بود
در آخرین اظهارنظرها درباره بندر چابهار، علیاکبر صفایی درباره فعالیت هندیها در بندر شهید بهشتی چابهار توضیح داد: قرارداد هندیها بعد از ۱۲ سال که معطل مانده بود، کامل جمعبندی شد و همین هفته یا هفته آینده، این جمعبندی را برای معاونت حقوقی ریاست جمهوری میفرستیم که در فرآیند قرارداد حضور داشتند تا در نهایت تایید شود. پس از آن همین فرآیند در مجموعه هندیها هم تایید میکنند تا شکل قرارداد بین دو طرف نهایی شود.
وی درباره اخباری مبنی بر لغو مناقصه خرید تجهیزات از سوی اپراتور هندی توضیح داد: مذاکرات قبلی با هندیها برای سالهای پیش بوده و هنوز خبر رسمی از تصمیم جدید هند به ما نرسیده است. اما منافع جمهوری اسلامی ایران در این قرارداد دیده شده و به محض اینکه امضا شود، جزییات آن را تشریح خواهیم کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی درباره اینکه آیا این تصمیم هندیها میتواند بر انعقاد قرارداد تاثیر بگذارد، گفت: قرارداد ما طوری است که در هر شکل منافع جمهوری اسلامی ایران را تامین میکند. اجازه دهید که خبر دقیق شود. معاونت بندری و اقتصادی سازمان در این باره صحبت خواهند کرد.
هندیها درباره کریدور چابهار مصمم هستنند
صفایی با بیان اینکه کشورهای مختلف در راستای منافع خودشان فعالیت میکنند، اظهار کرد: هم در مذاکراتی که داشتیم، اینطور به نظر میرسد که هندیها درباره کریدور چابهار مصمم هستند. ما هم در چارچوب منافع ملی خودمان موارد را بررسی میکنیم.
وی خاطرنشان کرد: کریدور ترکیبی از حملونقل ریلی، جادهای و بندری است و از نظر فنی، قیمت تمامشده و زمان نیاز به بررسی دارد و شاید مقداری مباحث سیاسی وزن بیشتری در اعلام این کریدور داشته باشد. تیم راهبردی ما این موضوع را از نظر عملیاتی رصد میکند و فرصتها و امکاناتی که در اختیار داریم را به کار میگیریم. اما درنهایت این مساله باید بهصورت دقیقتر بررسی شود.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در پاسخ به اینکه آیا تحریمها تاثیری در لغو مناقصه شرکت دولتی هندی IPGL برای خرید تجهیزات در بندر چابهار داشته، بیان کرد: از طرف هندی باید سوال پرسیده شود. در جلساتی که داریم درباره این موضوع بحث خواهیم کرد.
بندر چابهار برای هر کشوری جذاب است
همچنین مهرداد بذرپاش -وزیر راه و شهرسازی- درباره انعقاد قرارداد نهایی با اپراتور هندی در بندر شهید بهشتی چابهار، اظهار کرد: بهزودی قرارداد نهایی با اپراتور هندی بندر شهید بهشتی به امضا میرسد، مذاکراتی با هندیها انجام شده و طرف هندی برای ادامه کار در بندر چابهار مصمم است.
وی همچنین خاطرنشان کرد: اگر هم هند تمایلی به ادامه فعالیت در بندر چابهار نداشته باشد، این بندر آنقدر جذاب است که هر کشوری تمایل سرمایهگذاری در این بندر را دارد و با اتصال بندر شهید بهشتی چابهار به شبکه ریلی به ارزش افزوده این بندر اضافه میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رقابتپذیری و رشد جایگاه در فضای پیچیده امروز کسبوکارها، پیشنیازهای بسیاری را میطلبد که بیتردید ارتقای بهرهوری از مهمترین آنها است. این موضوع در صنعت فولاد به عنوان صنعتی مادر که به طور مستقیم بر پیشبرد فعالیتها در بسیاری از صنایع دیگر و در نهایت توسعه صنعتی و اقتصادی کشور تاثیرگذار است، اهمیت ویژهای دارد. شرکت فولاد اکسین خوزستان با تولید محصولات ارزشافزای فولادی، نقش منحصربهفردی در حلقه نهایی زنجیره فولاد ایران ایفا میکند. این شرکت گامهای استواری را در راستای ارتقای بهرهوری تولید و تاثیرپذیری حداقلی از چالشها و موانع موجود برداشته؛ مسیری که با دستاوردهای قابلتوجهی نیز برای این شرکت همراه بوده است.
مشخصا این روزها و از زمانی که موضوع توسعه اقتصاد دریامحور وارد ادبیات اقتصادی کشور شده است، توجهات نیز به سمت مناطق ساحلی و بنادر کشورمان معطوف شده و این درحالی است که ایران علاوه بر خزر در شمال و خلیج فارس در جنوب کشور، دریای «مَکُران» یا بهتر بگوییم منطقه مکران را هم در اختیار دارد که نوار ساحلی آن از میناب هرمزگان تا گواتر در جنوب سیستان و بلوچستان ادامه دارد.
توافق اخیر معاونت علمی ریاست جمهوری و بانک مرکزی برای ایجاد بسترهای نظارتی و حمایتی جدید، امنیت و شفافیت در مدیریت کارگزاران رمزپول و پرداخت یاری ها، امیدواری ها برای ساماندهی و بهبود شرایط در حوزه رمزارز و صرافی های رمزارزی را قوت بخشیده است.
بهرهوری در محیط کسبوکار به صورت استفاده بهینه و کارآمد از مواد و منابع در دسترس تعریف میشود. این مقوله در صنعت آلومینیوم کشور که به لحاظ تامین مواد اولیه با محدودیت مواجه است و به عنوان صنعتی انرژیبر شناخته میشود، اهمیت دوچندانی دارد. شرکت مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب (سالکو)، به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان آلومینیوم کشور، موضوع ارتقای مستمر بهرهوری را در همه ابعاد و جوانب فعالیت خود در قالب برنامههای مختلف دنبال میکند. به علاوه، این شرکت با بهرهمندی از تکنولوژیهای پیشرفته و بهکارگیری منابع انسانی متخصص، عملکرد و کارایی فرایندها را تا حد ممکن افزایش داده است که این امر در رشد رقابتپذیری و سودآوری این شرکت نیز موثر واقع میشود.
دیدگاه بسته شده است.