به گزارش کنکاش فردا، رییس سازمان ملی استاندارد ایران همچنین توجه به اجرای استانداردهای ایمنی و بهداشت را عاملی در جهت حذف شرایط غیر ایمن، ارتقای سلامت افراد و حفظ محیط زیست و از همه مهمتر ارتقاء و رشد سازمانی برشمرد.
دبیر شورایعالی استاندارد در این همایش به تدوین استاندارد ایزو ۴۵۰۰۱ با عنوان سیستم مدیریت بهداشت حرفه ای و ایمنی اشاره کرد و هدف از تدوین این استاندارد ملی را تعیین الزامات سیستم مدیریت بهداشت، ایمنی و محیط دانست که با بهکارگیری آن از آسیب ها و بیماری های ناشی از کار پیشگیری خواهد شد و محل کار، ایمن و سالم خواهد بود.
اسلامپناه خاطرنشان کرد: اجرای سیستم مدیریت بهداشت و محیط کارا به عواملی چون رهبری و مسوولیت پذیری در مدیران رده بالا سازمان، توسعه، هدایت و ارتقای مدیریت فرهنگی در خصوص اهمیت ایمنی محیط توسط مدیران ارشد سازمان، یکپارچه سازی سیستم مدیریت بهداشت ایمنی و محیط با فراید کسب و کار سازمان، اجرای فرایندهای اثربخش بهمنظور شناسایی خطرات، کنترل ریسک های سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت محیط و بهرهگیری از فرصت ها در جهت ارتقای سلامت کارکنان بستگی دارد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر ۱۸ نهاد ارزیابی انطباق برای ارزیابی انطباق صدور گواهینامه ISO ۴۵۰۰۱ برای سازمان ها و نهاد های متقاضی تایید صلاحیت شده اند.
دبیر شورای عالی استاندارد با اشاره به آیین نامه اجرایی قانون مقاوله نامه ایمنی و بهداشت شغلی، بیانداشت: بر اساس بند ۷ آیین نامه مذکور «دستگاه های اجرایی و مراجع دارای صلاحیت صدور مجوز ساخت و تولید، واردات و بهره برداری ماشین آلات، تجهیزات فنی و ماشین آلات صنعتی و نیز تجهیزات ایمنی و حفاطت فردی مکلفند با رعایت استانداردهای ایمنی و بهداشت شغلی مورد تایید سازمان ملی استاندارد ایران اقدام کنند.»
وی یادآور شد: سازمان ملی استاندارد ایران بر اساس وظایف خود در قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، مرجع رسمی حاکمیتی در خصوص اطمینان بخشی از کیفیت کالا و خدمات در کشور است و بر این اساس ایمنی خدمات نیز از مسایل بسیار مهم در این میان بوده که این سازمان همه امکانات خود در زمینه های تدوین، تایید صلاحیت، کمیته های متناظر(TC) و غیره را با توجه به اهمیت موضوع ایمنی و بهداشت شغلی و محیط کار در اختیار نهادهای همکار از جمله وزارت خانه های کار و بهداشت و سایر نهادهای مرتبط قرار میدهد.
اسلامپناه خاطرنشانکرد: با تدوین استاندارد های مورد نیاز و نظارت بیشتر بر تجهیزات و ماشین آلات توسط آزمایشگاه های تایید صلاحیت شده فصل جدیدی در بهبود سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی در کشورمان آغاز میشود.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران ابراز امیدواری کرد با استفاده از ظرفیت های قانونی مناسب بتوان در راستای پیشبرد سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت محیط کار منسجم تر در داخل کشور منطبق با استاندارد های بین المللی حرکت کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
طبق آخرین گزارش مرکز آمار ایران از وضعیت قیمت تولیدکننده بخش معدن، نشان می دهد که این بخش در ۱۲ ماه منتهی به آبان ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱.۵ واحد درصد و تورم سالانه قیمت تولیدکننده بخش صنعت نیز هفتدهم درصد کاهش یافته است.
تولیدکنندگان فولاد ایران طی ۱۱ ماه سال جاری میلادی (۱۱ دیماه ۱۴۰۲ تا ۱۰ آذرماه ۱۴۰۳) ۲۸ میلیون تن فولاد خام تولید کردند. این رقم نیم درصد بیش از عملکرد مدت مشابه سال گذشته میلادی بوده است.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
روز سهشنبه چهارم دی ماه 1403، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام مجتمع فولاد غدیر نیریز در سال مالی منتهی به 31 شهریور 1403 با تصویب سود یک هزار و ۵۳۰ ریالی برای هر سهم برگزار شد.
دیدگاه بسته شده است.