به گزارش کنکاش فردا، رییس سازمان ملی استاندارد ایران همچنین توجه به اجرای استانداردهای ایمنی و بهداشت را عاملی در جهت حذف شرایط غیر ایمن، ارتقای سلامت افراد و حفظ محیط زیست و از همه مهمتر ارتقاء و رشد سازمانی برشمرد.
دبیر شورایعالی استاندارد در این همایش به تدوین استاندارد ایزو ۴۵۰۰۱ با عنوان سیستم مدیریت بهداشت حرفه ای و ایمنی اشاره کرد و هدف از تدوین این استاندارد ملی را تعیین الزامات سیستم مدیریت بهداشت، ایمنی و محیط دانست که با بهکارگیری آن از آسیب ها و بیماری های ناشی از کار پیشگیری خواهد شد و محل کار، ایمن و سالم خواهد بود.
اسلامپناه خاطرنشان کرد: اجرای سیستم مدیریت بهداشت و محیط کارا به عواملی چون رهبری و مسوولیت پذیری در مدیران رده بالا سازمان، توسعه، هدایت و ارتقای مدیریت فرهنگی در خصوص اهمیت ایمنی محیط توسط مدیران ارشد سازمان، یکپارچه سازی سیستم مدیریت بهداشت ایمنی و محیط با فراید کسب و کار سازمان، اجرای فرایندهای اثربخش بهمنظور شناسایی خطرات، کنترل ریسک های سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت محیط و بهرهگیری از فرصت ها در جهت ارتقای سلامت کارکنان بستگی دارد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر ۱۸ نهاد ارزیابی انطباق برای ارزیابی انطباق صدور گواهینامه ISO ۴۵۰۰۱ برای سازمان ها و نهاد های متقاضی تایید صلاحیت شده اند.
دبیر شورای عالی استاندارد با اشاره به آیین نامه اجرایی قانون مقاوله نامه ایمنی و بهداشت شغلی، بیانداشت: بر اساس بند ۷ آیین نامه مذکور «دستگاه های اجرایی و مراجع دارای صلاحیت صدور مجوز ساخت و تولید، واردات و بهره برداری ماشین آلات، تجهیزات فنی و ماشین آلات صنعتی و نیز تجهیزات ایمنی و حفاطت فردی مکلفند با رعایت استانداردهای ایمنی و بهداشت شغلی مورد تایید سازمان ملی استاندارد ایران اقدام کنند.»
وی یادآور شد: سازمان ملی استاندارد ایران بر اساس وظایف خود در قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، مرجع رسمی حاکمیتی در خصوص اطمینان بخشی از کیفیت کالا و خدمات در کشور است و بر این اساس ایمنی خدمات نیز از مسایل بسیار مهم در این میان بوده که این سازمان همه امکانات خود در زمینه های تدوین، تایید صلاحیت، کمیته های متناظر(TC) و غیره را با توجه به اهمیت موضوع ایمنی و بهداشت شغلی و محیط کار در اختیار نهادهای همکار از جمله وزارت خانه های کار و بهداشت و سایر نهادهای مرتبط قرار میدهد.
اسلامپناه خاطرنشانکرد: با تدوین استاندارد های مورد نیاز و نظارت بیشتر بر تجهیزات و ماشین آلات توسط آزمایشگاه های تایید صلاحیت شده فصل جدیدی در بهبود سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی در کشورمان آغاز میشود.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران ابراز امیدواری کرد با استفاده از ظرفیت های قانونی مناسب بتوان در راستای پیشبرد سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت محیط کار منسجم تر در داخل کشور منطبق با استاندارد های بین المللی حرکت کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
دیدگاه بسته شده است.