به گزارش کنکاش فردا، حامد زارعی، با اشاره به اهمیت دامپزشکان در امنیت غذایی کشور، اظهار داشت: پیش از این نگرانیهایی وجود داشت که با پرداخت حقوق ناظران بهداشتی در کارخانهها و مراکز تولید توسط کارفرما مشکلاتی از نظر پرداخت حقوقی به وجود بیاید و یا اینکه خدای ناکرده سلامت غذایی تحت تأثیر قرار بگیرد، اما اکنون این ارتباط مالی قطع شده و قرار است از این به بعد حقوق ناظران بهداشتی را خود وزارتخانه پرداخت کند.
رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور اظهار داشت: در ماده ۳۴ احکام برنامه هفتم تأکید شده است که هرگونه ارتباط مالی ناظران بهداشتی با کارفرمایان قطع شود و حقوق آنها زیرنظر وزارت جهاد کشاورزی پرداخت شود.
دامپزشکان امنیت شغلی ندارند
زارعی با بیان اینکه امروزه ایمنی غذایی در کنار امنیت غذایی در برنامه هفتم توسعه تأکید شده است، گفت: با این وجود بسیاری از مشکلات دامپزشکان همچنان پابرجاست.
وی با بیان اینکه دامپزشکان امنیت شغلی ندارند، گفت: ۸۰۰ بیماری مشترک انسان و دام وجود دارد که فعالیت در این حوزه نگرانیهای سلامت برای دامپزشکان درست کرده است.
رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور همچنین افزود: در مقایسه با پزشکان، تحصیلات و امکاناتی که برای این بخش داده میشود نیز بسیار اندک است؛ مثلا از حضور دامپزشکان در کلینیکهای دامپزشکی ممانعت میشود و همچنین پرداختهای مالیاتی برای آنها بیشتر است و نیز ارزش افزوده هم از حقوق دامپزشکان کسر میشود.
زراعی ادامه داد: این در حالی است که ما سالانه دامپزشکان زیادی را در راه دفاع از سلامت مردم از دست میدهیم. آنها به بیماریهای لاعلاجی مبتلا شده و جان خود را از دست میدهند.
وی افزود: مکاتبهای با رئیس جمهور انجام دادهایم که دامپزشکانی که در راه ایمنی غذا و سلامت مردم جان خود را از دست میدهند در فهرست شهدای سلامت قرار بگیرند.
رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور در ادامه به صدور ۷۰ هزار پروانه اماکن صنعتی و نیمه صنعتی و عشایری در سال گذشته اشاره کرد و گفت: این رقم نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش یافته، این در حالی است که همه این اقدامات با ۱۰۰ نفر نیرو انجام شده است.
زارعی تأکید کرد: صدور همه این مجوزها و پروانهها در سامانه یکپارچه درگاه مجوزها انجام میشود.
در این مراسم نماینده مرکز پژوهشهای مجلس هم همکاری خود را برای تحقق این قانون اعلام و تأکید کرد که پرداخت حقوق ناظران بهداشتی توسط کارفرمایان مشکلات و دغدغههایی در باره سلامت تولیدات غذایی ایجاد کرده بود.
در حاشیه این مراسم مجری برنامه به درخواست دامپزشکان حاضر در این جمع از نمایندگان مجلس تقاضا کرد که قانون همسانسازی حقوق برای دامپزشکان کشور اجرا شود تا حقوق دریافتی آنها نسبت به قبل افزایش یابد.
پیش از این نیز وزارت جهاد کشاورزی به درخواست کارمندان خود چنین درخواستی را مطرح کرده بود، اما تاکنون اقدامی از سوی مجلس انجام نشده است.
مراسم روز ملی دامپزشکی امروز با حضور مسئولان وزارت جهاد کشاورزی مجلس، اساتید دانشگاهها و دامپزشکان کشور در سالن خوشه وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد که در آن مشکلات بخش دامپزشکی و سلامت غذایی مردم واکاوی میشود.
کارشناسان حاضر در این جلسه تأکید داشتند که سلامت دام مقدمه سلامت تولیدات غذایی و همچنین سلامت جامعه است و باید دولت در این مسیر از هر گونه حمایتی دریغ نکند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بهرهوری در محیط کسبوکار به صورت استفاده بهینه و کارآمد از مواد و منابع در دسترس تعریف میشود. این مقوله در صنعت آلومینیوم کشور که به لحاظ تامین مواد اولیه با محدودیت مواجه است و به عنوان صنعتی انرژیبر شناخته میشود، اهمیت دوچندانی دارد. شرکت مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب (سالکو)، به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان آلومینیوم کشور، موضوع ارتقای مستمر بهرهوری را در همه ابعاد و جوانب فعالیت خود در قالب برنامههای مختلف دنبال میکند. به علاوه، این شرکت با بهرهمندی از تکنولوژیهای پیشرفته و بهکارگیری منابع انسانی متخصص، عملکرد و کارایی فرایندها را تا حد ممکن افزایش داده است که این امر در رشد رقابتپذیری و سودآوری این شرکت نیز موثر واقع میشود.
شرکت صنایع مس شهید باهنر با بهرهگیری از تجربه چندین دهه فعالیت در صنعت مس، به عنوان یکی از پیشگامان تولید محصولات مسی شناخته میشود. این شرکت با تکیه بر فناوریهای نوین و فرایندهای پیشرفته، توانسته است علاوه بر تامین بخشی از نیاز داخلی، در مسیر توسعه صادرات و نقشآفرینی در بازارهای بینالمللی گام بردارد. محصولات مسی شرکت صنایع مس شهید باهنر از استانداردهای بینالمللی برخوردارند و در صنایع مختلف مانند الکترونیک، خودروسازی، انرژی و ساختوساز کاربرد دارند. بنابراین تمرکز این شرکت بر رشد تولید و توسعه سبد محصولات علاوه بر اینکه میتواند منجر به تامین نیاز صنایع پاییندستی و تکمیل زنجیرههای ارزش شود، جایگاه و عملکرد این شرکت را در تولید محصولات استراتژیگ، جلوگیری از خامفروشی و توسعه صادرات ارتقا میدهد.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) بر ضرورت همسویی پروژهها و طرحهای شورای راهبردی دانشبنیان بخش کشاورزی با برنامه هفتم توسعه و سند ملی امنیت غذایی تاکید کرد و خواستار آسیبشناسی دقیق درباره تحقیقات و بخش اجرا برای حل چالشهای بخش کشاورزی شد.
روز سهشنبه چهارم دی ماه 1403، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام مجتمع فولاد غدیر نیریز در سال مالی منتهی به 31 شهریور 1403 با تصویب سود یک هزار و ۵۳۰ ریالی برای هر سهم برگزار شد.
دیدگاه بسته شده است.