به گزارش کنکاش فردا، حسن صدیقی امروز شنبه با بیان این مطلب و با اشاره به اهمیت تامین مواد معدنی حیاتی و راهبردی مورد نیاز شامل محصولات فلزی یا غیر فلزی موثر در چرخه اقتصادی، گفت: عناصری همچون لیتیوم، منگنز، نیکل و کبالت در حوزه انرژی بسیار حائز اهمیت هستند و ایمیدرو با همکاری مراکز تحقیقاتی، شرکت ها و طرح های تابعه، اقداماتی را در راستای ممانعت از مواجهه کشور با کمبود این عناصر در آینده، برنامه ریزی کرده است.
وی ادامه داد: طرح های پتانسیلیابی، فرآوری و استحصال مواد معدنی حیاتی از منابع در اختیار ایمیدرو، از جمله این موارد است که در حال حاضر، موضوع پتانسیل یابی و استحصال این مواد از باطله های معادن تابعه در دستور کار قرار گرفته است.
مجری طرح مواد و عناصر معدنی حیاتی و راهبردی ایمیدرو با اشاره به موضوع «شناسایی و حمایت از ایدهها و محصولات دانشبنیان» به عنوان یکی دیگر از راهکارهای تامین مواد معدنی حیاتی و راهبردی، تصریح کرد: اکنون با شرکت های دانش بنیان برای چهار ماده معدنی شامل لیتیوم، نیکل، کبالت و بیتومین در حال مذاکره هستیم.
وی افزود: راهکار در حال اجرای دیگر، «انجام مطالعات تدوین استراتژی های سرمایه گذاری و تجاری سازی برای مواد معدنی حیاتی» است که در سال جاری این مهم برای سه ماده معدنی لیتیوم، پتاسیم و فسفات در دست اجرا است.
صدیقی اجرای طرح هایی با هدف توسعه دانش فنی و تولید پنج محصول مهم معدنی را از دیگر راهکارهای در حال انجام ایمیدرو دانست و اذعان کرد: برای توسعه دانش فنی استحصال لیتیوم از منابع شورابه ای، بازیافتی و پسآب، طرح های مختلفی توسط مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران با همکاری طرح مواد معدنی حیاتی و راهبردی در حال انجام است، برای توسعه دانش فنی کبالت و نیکل نیز اقدام به احداث پایلوت های تخصصی و فرآوری منابع کم عیار و بازیافتی می شود.
وی ادامه داد: برای توسعه دانش فنی استحصال منگنز و فسفات، فرآوری و بهره برداری از انواع منابع کم عیار داخلی در نظر گرفته شده است.
مجری طرح مواد و عناصر معدنی حیاتی و راهبردی ایمیدرو خاطرنشان کرد: راهاندازی پورتال مواد معدنی حیاتی و راهبردی با هدف آگاهی بخشی، شناسایی نیازها و توانمندیها و ایجاد شبکه ارتباطی و ترغیب بخش خصوصی برای ورود به این حوزه، اقدام دیگر ایمیدرو در زمینه یاد شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس سندیکای کنسرو ایران گفت: اگر بتوانیم از ضایعات بخش کشاورزی پیشگیری کنیم معادل غذای ۱۵ میلیون نفر و معادل سالانه ۱۶ میلیارد دلار صرفهجویی ارزی میشود و صنایع کنسرو نقش مهمی در کاهش ضایعات دارد.
مقوله کیفیت محصول، یکی از مهمترین فاکتورهای موثر بر تقویت قدرت رقابت و تثبیت جایگاه برند سازمانی به شمار میآید. تمرکز بر تولید محصولات باکیفیت علاوه بر پاسخگویی مناسب به نیاز مشتریان، فرصتهای جدیدی را برای توسعه بازارهای هدف و افزایش درآمدها ایجاد میکند. شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به عنوان یکی از بزرگترین بازیگران زنجیره فولاد و تامینکنندگان خوراک فعالان این صنعت، موضوع تولید محصولات باکیفیت را محور فعالیتها و برنامهریزیهای خود قرار داده است. از آنجایی که دامنه فعالیتهای چادرملو از معدن تا تولید شمش را شامل میشود، پارامترها و عوامل موثر بر تولید در هر حلقه از زنجیره در این شرکت به صورت مستمر ارزیابی میشوند. علاوهبراین، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو همسو شدن با تحولات فضای کسبوکار بخش معدن و صنایع معدنی را دنبال میکند تا به این ترتیب، ضمن افزایش کارآمدی و بهرهوری خطوط تولید، در مسیر بهبود مستمر کیفیت محصولات خود حرکت کند. در این راستا، همکاری با شرکتهای دانشبنیان و سرمایهگذاری برای تقویت نوآوری و خلاقیت در اولویتهای شرکت معدنی و صنعتی چادرملو قرار دارد.
قیمت هر قطعه سکه طرح جدید امروز (سه شنبه، ۲۲ آبان) در بازار طلای تهران با رشد ۳۹۳ هزار تومانی نسبت به روز گذشته (دوشنبه) به ۴۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسید.
شاخص کل بورس تهران در معاملات امروز (سه شنبه، ۲۲ آبان) با هفت هزار و ۳۴۰ واحد رشد، در ارتفاع ۲ میلیون و ۱۳۳ هزار و ۴۲۶ واحد قرار گرفت.
دیدگاه بسته شده است.