به گزارش کنکاش فردا، افزایش تولید و خودکفایی در گندم نان، برکاتی برای کشور داشته و بر اساس آمارها جایگاه ایران در بازارهای جهانی بهبود یافته است.
ایران در حالی که سال گذشته بزرگترین وارد کننده گندم از روسیه بود امسال گندم کمتری از این کشور وارد کرده است و به جایگاه سوم نزول کرده است.
بر اساس این آمارها، ایران در فاصله ماه های جولای تا سپتامبر ۱٫۸ میلیون تن گندم از روسیه وارد کرده است در حالی که دو کشور مصر و ترکیه میزان واردات بیشتری از روسیه داشتهاند.
طبق این گزارش، مصر و ترکیه در جایگاه بزرگترین وارد کنندگان گندم از روسیه هستند و پس از این دو کشور ایران قرار دارد.
ایران امسال ۱۰٫۵ میلیون تن گندم از کشاورزان داخلی خریداری کرد که به خودکفایی در تولید گندم نان رسید، کارشناسان این اقدام را برای کشور حیاتی توصیف کردند.
آنها معتقدند که در شرایط فعلی دنیا که کالاهای اساسی برای صادرات کمتر شده و کشورها گرایش دارند محصول را در انبارهای خود برای روزهای مبادا ذخیره کنند، افزایش تولید گندم بسیار ارزشمند است، از سوی دیگر غذا در جهان به عنوان قدرت سیاسی محسوب می شود و میتواند موقعیت ایران را در بین کشورها و چانه زنیهای سیاسی تحکیم بخشد.
ایران در سال گذشته ۷٫۵ میلیون تن و در دو سال قبل ۴٫۵ میلیون تن از کشاورزان خریداری کرده بود و امسال ۱۰٫۵ میلیون تن خریداری کرد و بدیهی است که به همان نسبت افزایش خرید،واردات کمتری هم خواهد داشت.
به گفته مسئولان وزارت جهاد کشاورزی، افزایش تولید گندم امسال ۲ میلیارد دلار برای کشور صرفه جویی ارزی خواهد داشت.
وزارت جهاد کشاورزی آمار تولید امسال را به استناد آمار سازمان خواروبار کشاورزی ملل متحد ۱۳٫۵ میلیون تن اعلام کرده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
دیدگاه بسته شده است.