به گزارش کنکاش فردا، داود منظور امروز به مناسبت اول آبان روز آمار و برنامهریزی در مرکز آمار ایران در جمع خبرنگاران اعلام کرد: نرخ رشد اقتصادی در بهار امسال ۷٫۸ درصد بود که در تابستان هم این رشد تکرار میشود.
وی همچنین گفت: لایحه برنامه هفتم توسعه در مراحل نهایی تصویب قرار دارد و بودجهها با رویکرد برنامه هفتم تنظیم خواهد شد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه در مورد درآمد بودجه سال جاری گفت ۷۰ درصد منابع بودجه در ۷ ماه امسال محقق شده است.
منظور همچنین با بیان اینکه درآمد نفتی برای سال جاری ۶۲۰ هزار میلیارد تومان در بودجه پیشبینی شده است، اظهار داشت: درصد بالایی از این رقم به خاطر کاهش قیمت نفت محقق نشده است. چون رقم فروش کمتر از ۸۰ دلار پیشبینی بودجه و میزان صادرات هم کمتر از ۱٫۵ میلیون بشکه در روز بوده است.
وی ادامه داد: یکی از مواردی که درآمدهای بودجه محقق نشد، درآمد ناشی از مولدسازی داراییها بوده که تاکنون تجربه آن را نداشتیم. از طرفی چسبندگی برخی مدیران به اموال و داراییها به جای درآمدها مانع از اجرای آن میشود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه اظهار داشت: از ۱۰۴ همت که برای مولدسازی داراییها پیشبینی شده بود، کمتر از ۱۰ هزار میلیارد تومان محقق شده است. همچنین در مورد واگذاری داراییها بر اساس اصل ۴۴ در ۷ ماه امسال از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان حدود ۲۵ درصد محقق شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مشخصا این روزها و از زمانی که موضوع توسعه اقتصاد دریامحور وارد ادبیات اقتصادی کشور شده است، توجهات نیز به سمت مناطق ساحلی و بنادر کشورمان معطوف شده و این درحالی است که ایران علاوه بر خزر در شمال و خلیج فارس در جنوب کشور، دریای «مَکُران» یا بهتر بگوییم منطقه مکران را هم در اختیار دارد که نوار ساحلی آن از میناب هرمزگان تا گواتر در جنوب سیستان و بلوچستان ادامه دارد.
توافق اخیر معاونت علمی ریاست جمهوری و بانک مرکزی برای ایجاد بسترهای نظارتی و حمایتی جدید، امنیت و شفافیت در مدیریت کارگزاران رمزپول و پرداخت یاری ها، امیدواری ها برای ساماندهی و بهبود شرایط در حوزه رمزارز و صرافی های رمزارزی را قوت بخشیده است.
بهرهوری در محیط کسبوکار به صورت استفاده بهینه و کارآمد از مواد و منابع در دسترس تعریف میشود. این مقوله در صنعت آلومینیوم کشور که به لحاظ تامین مواد اولیه با محدودیت مواجه است و به عنوان صنعتی انرژیبر شناخته میشود، اهمیت دوچندانی دارد. شرکت مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب (سالکو)، به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان آلومینیوم کشور، موضوع ارتقای مستمر بهرهوری را در همه ابعاد و جوانب فعالیت خود در قالب برنامههای مختلف دنبال میکند. به علاوه، این شرکت با بهرهمندی از تکنولوژیهای پیشرفته و بهکارگیری منابع انسانی متخصص، عملکرد و کارایی فرایندها را تا حد ممکن افزایش داده است که این امر در رشد رقابتپذیری و سودآوری این شرکت نیز موثر واقع میشود.
شرکت صنایع مس شهید باهنر با بهرهگیری از تجربه چندین دهه فعالیت در صنعت مس، به عنوان یکی از پیشگامان تولید محصولات مسی شناخته میشود. این شرکت با تکیه بر فناوریهای نوین و فرایندهای پیشرفته، توانسته است علاوه بر تامین بخشی از نیاز داخلی، در مسیر توسعه صادرات و نقشآفرینی در بازارهای بینالمللی گام بردارد. محصولات مسی شرکت صنایع مس شهید باهنر از استانداردهای بینالمللی برخوردارند و در صنایع مختلف مانند الکترونیک، خودروسازی، انرژی و ساختوساز کاربرد دارند. بنابراین تمرکز این شرکت بر رشد تولید و توسعه سبد محصولات علاوه بر اینکه میتواند منجر به تامین نیاز صنایع پاییندستی و تکمیل زنجیرههای ارزش شود، جایگاه و عملکرد این شرکت را در تولید محصولات استراتژیگ، جلوگیری از خامفروشی و توسعه صادرات ارتقا میدهد.
دیدگاه بسته شده است.