به گزارش کنکاش فردا، «محمدمهدی برادران» در مورد تخصیص ارز به تولیدکنندگان و گلایه آنها، اظهار داشت: این گلایه تولیدکنندگان، شکایت به حقی است. وزارت صمت زمانی میتواند از صنعتگران کشور انتظار افزایش تولید داشته باشد که بتواند مواد اولیه آنها را بهموقع و در سریعترین زمان ممکن تأمین کند.
حذف شرط سپردهگذاری برای دریافت ارز تولید
وی افزود: تأخیر ۹۰ روزه در تأمین ارز تولیدکنندگان مشکلات زیادی را برای آنها به وجود میآورد؛ البته این نکته را هم باید یادآور شد که تاکنون جلساتی متعددی با حضور مسئولان بانک مرکزی و سازمان توسعه تجارت برای حل این مسئله برگزار شده و در یکی از این جلسات مسئولان بانک مرکزی نوید این را دادهاند که زمان تخصیص ارز کاهش پیدا خواهد کرد و در کنار آن شرط سپردهگذاری برای واحدهای تولیدی نیازمند ارز هم حذف میشود.
معاون وزیر صمت تصریح کرد: ایجاد یک نظام مالی مشخص و منطبق بر تعادل مالی که وزیر صمت اخیراً از آن تحت عنوان طرح تولید صادرات محور اشاره کرد میتواند راهکار خوبی برای حل این مشکل باشد.
برادران همچنین درباره مدتزمان تخصیص ارز به تولیدکنندگان هم گفت: در جلسات مشترک وزارت صمت و بانک مرکزی این اراده وجود دارد که مدتزمان تأمین ارز تولیدکنندگان به کمترین زمان ممکن خود تقلیل پیدا کند، اما گاهی پروندههایی از برخی استانها به دست ما میرسد مبنی بر اینکه زمان ثبت سفارش، تخصیص و سپس تأمین ارز برای تعدادی از صنعتگران هنوز تغییری پیدا نکرده و آنها همچنان برای دریافت ارز مورد نیاز خود با زحمات و مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم میکنند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به گشایشهای صورتگرفته در عرصه بینالملل و نظامات مالی کشور، تمایل مسئولان بانک مرکزی بر این است که در سال رشد تولید، موانع موجود در خصوص تأمین ارز تولیدکنندگان را به حداقل برسانند. در حال حاضر ایدهآل وزارت صمت این است که تأمین ارز صنعتگران کشور ظرف مدت ۳۰ روز محقق شود، اما با این حال این وزارتخانه در کنار نظر مطلوب خود شرایط و معذوریتهای بانک مرکزی را هم درک میکند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بازرس کل قضایی استان کرمان با تشریح چالش های پیش روی شرکت ملی مس از جمله سهم خواهی برای انتصاب ها و استخدام ها گفت: مجبور کردن شرکت مس به تقسیم سود به جای سرمایه گذاری و توسعه صنایع پایین دستی از مشکلات این مجموعه است.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
دیدگاه بسته شده است.