به گزارش کنکاش فردا، «فرهاد فرشاد» گفت: این سازمان به دنبال ارتقای هم افزایی با شرکت های تابعه و وابسته در بخش آموزش، پژوهش و فناوری است
وی بیانداشت: هزینه های انجام شده برای برگزاری دوره های آموزشی منابع انسانی ستاد ایمیدرو و واحدهای تابعه در حوزه های مختلف، اجرای طرحهای پژوهشی، حمایت از برگزاری همایش، تجهیز کتابخانه و مرکز اسناد فنی ایمیدرو، چاپ کتاب و مقاله و غیره بوده است.
سرپرست مدیریت آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو خاطرنشانکرد: ۲ نشست هم اندیشی و همافزایی پژوهش ایمیدرو و بنگاههای منتخب در خرداد و شهریور به ترتیب به میزبانی مجتمع سنگ آهن سنگان و شرکت سنگ آهن گهرزمین برگزار شد.
وی اضافهکرد: در این نشست ها، بخشی از نتایج طرح های پژوهشی انجام شده توسط ایمیدرو و شرکت های تابعه ارائه شد. جلسه آتی نیز در اواخر آبان برگزار خواهد شد.
برگزاری سه هزار و ۸۰۰ ساعت دوره آموزشی
فرشاد با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی این سازمان در ۶ ماهه نخست ۱۴۰۲، تصریحکرد: در این مدت، سههزار و ۸۱۹ ساعت دوره آموزشی برای هفتهزار و ۸۲۹ فراگیر در حوزه بهرهوری، پژوهش و توسعه فناوری، مدیریت عملکرد، ایمنی، بهداشت، محیط زیست و انرژی، بودجه، اکتشاف، فنی مهندسی، معدن و صنایع معدنی، کارآفرینی و غیره برگزار شد.
وی ادامهداد: در بخش کتابخانه و مرکز اسناد فنی ایمیدرو نیز، به روزرسانی آرشیو الکترونیکی، به اشتراک گذاری فهرست طرحهای پژوهشی از سال ۹۵ تا ۱۴۰۱ در پورتال آموزش، پژوهش و فناوری با هدف تسهیل دسترسی به دستاوردهای علمی و تخصصی مرتبط، تهیه فهرست نیازمندی های این سازمان برای خرید کتاب های فارسی و لاتین تخصصی روز به صورت الکترونیکی و غیره انجام شد.
این مسوول خاطرنشانکرد: موافقتنامه طرح آموزش معادن بخش خصوصی برای سال ۱۴۰۲ با شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران نیز از جمله پروژه های آموزشی این مدیریت محسوب می شود.
ایمیدرو در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۷۵۰ میلیارد ریال برای توسعه آموزش، پژوهش و فناوری اختصاص داد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بازرس کل قضایی استان کرمان با تشریح چالش های پیش روی شرکت ملی مس از جمله سهم خواهی برای انتصاب ها و استخدام ها گفت: مجبور کردن شرکت مس به تقسیم سود به جای سرمایه گذاری و توسعه صنایع پایین دستی از مشکلات این مجموعه است.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
دیدگاه بسته شده است.