به گزارش کنکاش فردا، براساس گزارش جدید مرکز آمار، تورم ماهانه مواد خوراکی و آشامیدنی در مهرماه ۱۴۰۲ فقط ۰.۴ درصد بود که کمترین رقم از خرداد ۱۴۰۰ تاکنون محسوب میشود و میتوان گفت تورم ماهانه موادغذایی به کمترین رقم ۲۹ ماه اخیر کاهش یافت.
براساس گزارش مرکز آمار در مهرماه امسال تورم ماهانه موادغذایی نزدیک به صفر بوده یعنی میانگین قیمت مواد خوراکی و آشامیدنی در مهرماه نسبت به شهریورماه حداقل تغییرات را داشته است. این درحالی است که تورم ماهانه مواد غذایی در ماههای مرداد و شهریور ۱۴۰۰ که آیتالله رئیسی دولت را از روحانی تحویل گرفت بالای ۵ درصد بود.
شاخص دیگر، تورم نقطه به نقطه مواد غذایی است که در مهرماه ۱۴۰۲ به ۳۶.۱ درصد رسیده است. این رقم کمترین میزان تورم نقطه به نقطه مواد غذایی در ۳ سال اخیر است.
در ماههای پایانی دولت روحانی و همزمان با تحویل دولت به آیتالله رئیسی در سال ۱۴۰۰ تورم نقطه به نقطه مواد غذایی بالای ۶۰ درصد بود.
همچنین نرخ تورم میانگین کشور در مهرماه به ۴۵.۵ درصد رسیده است که کمترین رقم از بهمن ۱۴۰۱ محسوب میشود. در سال ۱۴۰۰ همزمان با تحویل دولت به آیتالله رئیسی نرخ تورم میانگین کشور بیش از ۴۶ درصد بود. نرخ تورم نقطه به نقطه نیز در مهرماه امسال به ۳۹.۲ درصد رسید که کمترین رقم این شاخص از اردیبهشت ۱۴۰۱ به بعد محسوب میشود. نرخ تورم نقطه به نقطه در فروردین امسال ۵۵.۵ درصد بود و رسیدن آن به ۳۹.۲ درصد در مهرماه به معنای کاهش بیش از ۱۶ واحد درصدی این شاخص در ۶ ماه گذشته است. چنین سرعتی در کاهش نرخ تورم نقطه به نقطه در سالیان اخیر سابقه نداشته است.
بر این اساس، مشخص است که شاخصهای اصلی نرخ تورم در مهرماه روند کاهشی به خود گرفتهاند و سرعت کاهش تورم نسبت به ماههای قبل بیشتر شده است. در مهرماه ١٤٠٢ نرخ تورم سالانه برای خانوارهای کشور به ٤٥,٥ درصد رسیده که نسبت به ماه قبل، ٠.٦ واحد درصد کاهش یافته است.
در مهر ماه ١٤٠٢ شاخص قیمت مصرف کننده خانوارهای کشور به عدد ٢٠٦.٥ رسیده است که نسبت به ماه قبل، ٢.٣ درصد افزایش، نسبت به ماه مشابه سال قبل، ٣٩.٢ درصد افزایش و در دوازده ماهه منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل، ٤٥.٥ درصد افزایش داشته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
با تصویب پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران درخصوص احیا و حفاظت از جنگلهای زاگرس در هشتاد و یکمین نشست سالانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ)، این موضوع در دستور کار مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اپدیم) قرار گرفت.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ظرفیت های گسترده همکاری ایران و آفریقا، از برنامه ریزی برای افزایش ۱۰ برابری مبادلات تجاری تا سقف ۱۰ میلیارد دلار خبر داد.
مجتمع بندری شهید رجایی که قلب تپنده تجارت کشور محسوب می شود، با تلاش دستگاهها و مسئولان مربوطه در کمتر ۲۴ ساعت به مدار فعالیت بازگشت تا خللی در امر صادرات و واردات کالا و حتی ترانزیت پیش نیاید.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
دیدگاه بسته شده است.