به گزارش کنکاش فردا، د«عباس علیآبادی» در همایش تجاری ایران و چین، اظهار داشت: تفاهمنامه بین ایران و چین که در بالاترین سطح طرح و تصویب شد، زمینه را برای رشد سریع تعاملات فراهم کرده است.
وی افزود: طرح «یک کمربند- یک جاده» چین فرصتهای متعددی را برای توسعه زیرساختهای ایران مانند بنادر، راه آهن و… ارائه میدهد که میتواند توسعه و رشد اقتصادی دو کشور را تسهیل کند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران با اشاره به اینکه باید در جهت توسعه تجارت ایران- چین گامهای اساسی برداشته شود، خاطرشان کرد: در سال ۲۰۲۲ واردات غیرنفتی چین از ایران ۶.۳۵ میلیارد دلار بوده که عمده آن فرآوردههای پتروشیمی، معدنی و فلزات، دارو، کشاورزی و شیلات بوده است.
علی آبادی اضافه کرد: صادرات چین به ایران ۹.۴۴ میلیارد دلار بوده که عمده آن تجهیزات ماشینآلات الکترونیکی، برقی و نیروگاهی، حملونقل، انواع کالا و تجهیزات صنعتی و فلزی، محصولات شیمیایی، کالا و محصولات پلاستیکی و منسوجات بوده است.
وی تاکید کرد: ایران در زمینه محصولات پتروشیمی و پالایشگاهی و برخی محصولات دانشبنیان تجربیات و دستاوردهای قابل توجهی دارد که میتواند برای بازرگانان چینی جذاب باشد.
وزیر صمت ضمن اشاره به اینکه روابط ایران و چین امروز بیش از هر زمان دیگری فرصت رشد دارد، گفت: روابط دیرینه ایران و چین به چند قرن میرسد که همیشه در فضای مثبتاندیشانه دنبال شده است.
محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور بهمنظور شرکت و سخنرانی در ششمین نمایشگاه بین المللی واردات چین و توسعه روابط اقتصادی با پکن بامداد روز یکشنبه به وقت تهران، وارد شانگهای شد و در بدو ورود به فرودگاه بین المللی خونگ چیائو از سوی مقامات دولت چین، سفیر ایران در چین و برخی مدیران و معاونین وزارت امور خارجه مورد استقبال قرار گرفت.
ششمین نمایشگاه واردات چین برای نمایش کالاهای صادراتی به چین با حضور نخست وزیر این کشور و مقامات بلندپایه کشورهای مختلف جهان روز گذشته (یکشنبه) بصورت رسمی افتتاح شد؛ همچنین با حضور معاون اول رئیس جمهور و سایر مقامات بلندپایه حاضر در افتتاحیه، پاویون جمهوری اسلامی ایران نیز در این نمایشگاه بزرگ بین المللی آغاز به کار کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
طبق آخرین گزارش مرکز آمار ایران از وضعیت قیمت تولیدکننده بخش معدن، نشان می دهد که این بخش در ۱۲ ماه منتهی به آبان ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱.۵ واحد درصد و تورم سالانه قیمت تولیدکننده بخش صنعت نیز هفتدهم درصد کاهش یافته است.
تولیدکنندگان فولاد ایران طی ۱۱ ماه سال جاری میلادی (۱۱ دیماه ۱۴۰۲ تا ۱۰ آذرماه ۱۴۰۳) ۲۸ میلیون تن فولاد خام تولید کردند. این رقم نیم درصد بیش از عملکرد مدت مشابه سال گذشته میلادی بوده است.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
روز سهشنبه چهارم دی ماه 1403، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام مجتمع فولاد غدیر نیریز در سال مالی منتهی به 31 شهریور 1403 با تصویب سود یک هزار و ۵۳۰ ریالی برای هر سهم برگزار شد.
دیدگاه بسته شده است.