به گزارش کنکاش فردا، مهدی ضیغمی با اشاره به برگزاری هفدهمین کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ترکمنستان در عشق آباد اظهار داشت: این سفر بسیار خوب بود زیرا وزیر امور خارجه این کشور و رئیس کمیسیون مشترک پیگیر ایجاد سند جامع تجاری و بازرگانی بین ایران و ترکمنستان هستند که تدوین آن آغاز و رایزن بازرگانی اعزام خواهد شد.
رئیس سازمان توسعه تجارت ایران افزود: با توجه به اصول طی کردن مراحل دیپلماتیک برای اعزام رایزن بازرگانی، در ۴ ماهه آینده شاهد حضور فعال رایزن در این کشور خواهیم بود.
ضیغمی با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ میلیون دلار مبادلات تجاری بین ایران و ترکمنستان انجام شد، گفت: امسال نیز شاهد همین میزان تجارت بین دو کشور خواهیم بود که با توجه به توافقات انجام شده امکان رشد چشمگیر در وضعیت تبادلات تجاری وجود دارد.
وی با بیان اینکه در شاخه های مختلف اقتصادی با مسوولان این کشور به توافقات خوبی دست یافته ایم، گفت: تجارت مرزی با ایجاد مراکز تجاری در مرزها مورد توجه قرار گرفت و مقرر شد تا طی هفته های آینده بازدیدهایی از دو مرز اینچه برون و سرخس انجام شود و پس از بررسی های دقیق یکی از آنها به عنوان مرکز یا منطقه تجاری مرزی انتخاب شود.
رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه سند تفاهم نامه تجارت مرزی از سال ۱۹۹۶ تا کنون مورد بازنگری قرار نگرفته است، اظهار داشت: پیشنهاد شد تا بررسی کارشناسی این سند انجام شود و تدوین دوباره آن در دستور کار قرار گیرد که مورد توافق نیز قرار گرفت که تا ماه آینده به نتیجه برسد.
ضیغمی اظهار داشت: از دیگر موضوعات مورد بررسی در حوزه مصالح ساختمانی و صنعت و معدن بود که با توجه به توانمندی های ایران مورد استقبال ترکمنستان قرار گرفت و مقرر شد تا اسناد و فهرست های مورد تأیید دو طرف مورد تبادل قرار بگیرد و در آینده ای نزدیک تبدیل به سندهای اجرایی و قراردادهای صنعتی و معدنی شود.
هفدهمین کمیسیون همکاری های مشترک اقتصاد ایران و ترکمنستان روزهای ۲۶ و ۲۷ آبان در شهر عشق آباد ترکمنستان برگزار شد و دو کشور چند سند همکاری امضا کردند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
سازمان هواپیمایی کشوری طی هشداری اعلام کرد که در شرایط کنونی و تا اطلاع ثانوی، هیچگونه فروش بلیت از طریق فرودگاههای واقع در مناطق شمال، جنوب و غرب کشور انجام نمیشود.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از آسیب به ۹ شهرک صنعتی در ۷ استان در جریان جنگ ۱۲ روزه خبر داد و گفت: تولید در این دوره نهتنها متوقف نشد، بلکه در برخی اقلام اساسی به دلیل افزایش تقاضا، رشد نیز داشت.
در مواجهه با تعرفههای بالاتر بر تقریبا هر کالایی که آمریکا وارد میکند، به علاوه بحران خاورمیانه، اقتصاد ایالات متحده به شکل چشمگیری، موقعیت خود را حفظ کرده، اما این وضعیت ممکن است به زودی با نزدیک شدن به مهلتهای مهم تغییر کند.
دهم تیر، روز صنعت و معدن فرصتی است برای بازنگری در جایگاه تولید و استخراج در اقتصاد ملی؛ دو بخشی که با وجود سهم قابل توجه در اشتغال، صادرات و رشد اقتصادی، همچنان با چالشهایی ساختاری و اجرایی دستوپنجه نرم میکنند و نیازمند توجه ویژه در سیاستگذاری و سرمایهگذاری هستند.
دیدگاه بسته شده است.