مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس، دکتر احسان دشتیانه با اعلام این خبر، اظهار داشت: صبا فولاد خلیج فارس موفق شد با عبور از میزان تولید سال گذشته خود، برای نخستین بار رکورد تولید سالیانه یک میلیون و ۶۲ هزار و ۸۶۸ تن بریکت گرم آهن اسفنجی را به ثبت برساند.
وی ادامه داد: این میزان از تولید در مدت زمان سال مالی یک دی ۱۴۰۱ تا ۳۰ آذر ۱۴۰۲ شرکت صبا فولاد خلیج فارس محقق شد.
مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس تصریح کرد: همچنین این شرکت برای نخستین بار در تاریخ فعالیت خود توانست رکورد تولید یک میلیون تن را در طول یک سال مالی ثبت و از این رقم عبور کند.
دشتیانه افزود: صبا فولاد خلیج فارس در سال ۱۴۰۲ که مزین به سال مهار تورم و رشد تولید است، علاوه بر ثبت رکورد تولید سالیانه، توانسته رکوردهای دیگر تولید از جمله سه رکورد تولید ماهیانه را به ثبت برساند.
وی این موفقیت های به دست آمده را حاصل عنایت خداوند متعال و تلاش های شبانه روزی تمامی کارکنان به خصوص در حوزه بهره برداری و تولید کارخانه صبا فولاد خلیج فارس دانست و از کوشش یکایک پرسنل این شرکت در این راستا تشکر و قدردانی نمود.
گفتنی است؛ صبا فولاد خلیج فارس نخستین تولیدکننده بریکت گرم آهن اسفنجی (HBI) در ایران و از شرکتهای زیرمجموعه شرکت سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی کشوری است که در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در بندرعباس قرار دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
دیدگاه بسته شده است.