به گزارش کنکاش فردا، محمدعلی شیرازی امروز در حاشیه آییننامه افتتاحیه بازار نوآفرین در فرابورس ایران که با حضور باتأخیر معاون علمی و فناوری رئیس جمهور برگزار شد، گفت: برای افتتاح رسمی بازار نوآفرین که دارای دو تابلوی دانش بنیان و رشد است، شرکتهای دانش بنیان و فناور که از معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و یا پردیسهای نوآوری مجوز دارند، در تابلوی دانشبنیان پذیرش میشوند و تابلوی رشد فرابورس هم برای شرکتهای کوچک و متوسط و استارت آپها هستند که شرکتهای کوچکی بوده اما ظرفیت پذیرش و رشد دارند.
به گفته وی؛ معیارهای پذیرش شرکتهای دانشبنیان و نوآور نسبت به سایر شرکتهای معمولی آسانتر است و بدون صف پذیرش در تابلوهای دانش بنیان و رشد قرار میگیرند.
مدیرعامل فرابورس ایران با بیان اینکه امسال سه شرکت در تابلوی نوآفرین قرار گرفتهاند، گفت: همچنین دو شرکت دانش بنیان نیز در تابلوی رشد قرار گرفتند و تلاش میشود تا آخر سال هفتهای یک شرکت دانش بنیان در هیات پذیرش مطرح شود و در حال حضار ۱۰ شرکت دانش بنیان منتظر پذیرش در فرابورس هستند.
شیرازی تفاوت شرکتهای دانشبنیان و شرکتهای معمولی پذیرفته شده در فرابورس را میزان سرمایهگذاری آنها دانست و گفت: تشخیص دانشبنیان بودن با مجوز معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و پردیسهای علم و فناوری است.
وی در مورد عرضههای اولیه شرکتها در سال جاری گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۷ نماد جدید مربوط به شرکتهای جدید در فرابورس گشایش یافته که امروز هم نماد نخ ریس مربوط به آستان قدس رضوی عرضه اولیه میشود و برآورد میشود تا آخر سال حدود ۱۰ شرکت دیگر نیز عرضه اولیه شوند.
مدیرعامل فرابورس ایران در زمینه تجدید ارزیابی دارایی شرکتها گفت: به خاطر بروز تورم، کیفیت صورتهای مالی و ترازنامههای شرکتها وضعیت خوبی ندارد و نیاز به تجدید ارزیابی و به روزرسانی اطلاعات دارد تا کیفیت صورتهای مالی ارتقا یابد، در آن صورت ارزشگذاری شرکتها راحتتر و با شفافیت انجام میشود.
شیرازی در پاسخ به پرسشی که تاکنون چه تعداد از شرکتهای بازار پایه با ارتقا شفافیت به بازارهای بالاتر منتقل شدهاند گفت: تاکنون ۶ شرکت از بازار پایه به بازارهای اصلی ارتقا پیدا کردهاند و حتی شرکتهایی از بازار پایه که شرایط پذیرش در تابلوی نوآفرین را داشته باشند، با کسب شرایط میتوانند وارد این تابلوها شوند.
وی تأکید کرد: بازار پایه هیچ وقت جمع نمیشود، چون شرکتهای اخراجی از بازار اصلی به این بازار منتقل میشوند و اگر شرکتی شرایط بازار پایه را هم نداشته باشد، وارد بازار توافقی میشود.
به گفته مدیرعامل فرابورس ایران؛ شرکتهای دانش بنیان از نظر سرمایه ممکن است نسبت به سایر شرکتها کمتر باشد، اما مجوزهای معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و پارکهای فناوری باعث شناخت این شرکتها میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تولیدکنندگان فولاد ایران طی ۱۱ ماه سال جاری میلادی (۱۱ دیماه ۱۴۰۲ تا ۱۰ آذرماه ۱۴۰۳) ۲۸ میلیون تن فولاد خام تولید کردند. این رقم نیم درصد بیش از عملکرد مدت مشابه سال گذشته میلادی بوده است.
رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: واگذاری زمین های کشاورزی به طرح های انرژی تجدیدپذیر به سرمایهگذاران حداکثر یک ماهه تحویل داده می شود.
اختلاف در نمودار تسلط بیتکوین تریدینگ ویو، موجب شد این رمزارز محبوب به ۹۵هزار دلار سقوط کند.
معاون شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با صدور دستورالعمل 12مادهای، بر صرفهجویی و بهینهسازی مصرف انرژی در تمام فرودگاههای کشور تاکید کرد.
دیدگاه بسته شده است.