به گزارش کنکاش فردا، «شرکت آنسالدو ایتالیا سال ۱۳۵۵ یک نیروگاه که برخی از اجزای آن قطعات دست دوم آمریکایی بود، به ۳ برابر قیمت به ما فروخت، دولت وقت نیز چارهای جز تن دادن به خواستههای آنها نداشت، چون خودمان توان و تخصصش را نداشتیم» این خاطره سینه به سینه نقل شده یکی از قدیمیترین مهندسان برق ایران، امین قاسمی است.
با گذشت کمتر از ۳ دهه از شروع تمرکز ایرانیها بر نیروگاهسازی، ژورنال بین المللی McCOY گزارش داد، ایران در کنار آمریکا، آلمان و ژاپن کشورهای دارنده فناوری ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی با بیشترین سهم از بازار هستند.
توربین در حال ساخت در یکی از شرکتهای ایرانی
آنسالدو ایتالیا در این ردهبندی با سهمی کمتر از نصف ایران به جایگاه نهم سقوط کرده است.
۲۲ مردادماه سال ۱۳۷۲ بود که تجمیع تقاضای ساخت نیروگاه در قالب شرکت مدیریت پروژههای نیروگاهی ایران، شروعی بر نیروگاهسازی در ایران شد. شرکت برق حرارتی اخیرا گزارش داد، ۱۱ کشور دنیا از جمله روسیه، ایتالیا و آلمان مقصد صادرات خدمات فنی مهندسی ایران در بخش نیروگاه هستند.
هم اکنون ۲۸ مجموعه در دنیا، دارای توانمندی ساخت نیروگاه هستند و ایران با سهم ۶٫۴ درصدی از بازار این حوزه در جایگاه چهارم دنیا قرار دارد.
در حال حاضر برای پوشش نیاز برقی کشور، ۴۹ توربین گاز و بخار در حال ساخت است که ظرفیت اسمی آن به ۷۸۴۶ مگاوات میرسد. این میزان ظرفیت درحال توسعه ۶ برابر نیاز برقی کارخانه فولاد مبارکه محاسبه میشود که طی ۲ سال پیش رو به شبکه اضافه خواهد شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ظرفیت های گسترده همکاری ایران و آفریقا، از برنامه ریزی برای افزایش ۱۰ برابری مبادلات تجاری تا سقف ۱۰ میلیارد دلار خبر داد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت، نخستین طرح تولید مونازیت (نوعی عنصر نادر خاکی) ایران را افتتاح کرد و با بهرهبرداری از این طرح، کشورمان در ساخت و تولید تجهیزات فوق پیشرفته گامهای جدیدی خواهد برداشت.
دیدگاه بسته شده است.