به گزارش کنکاش فردا، «شرکت آنسالدو ایتالیا سال ۱۳۵۵ یک نیروگاه که برخی از اجزای آن قطعات دست دوم آمریکایی بود، به ۳ برابر قیمت به ما فروخت، دولت وقت نیز چارهای جز تن دادن به خواستههای آنها نداشت، چون خودمان توان و تخصصش را نداشتیم» این خاطره سینه به سینه نقل شده یکی از قدیمیترین مهندسان برق ایران، امین قاسمی است.
با گذشت کمتر از ۳ دهه از شروع تمرکز ایرانیها بر نیروگاهسازی، ژورنال بین المللی McCOY گزارش داد، ایران در کنار آمریکا، آلمان و ژاپن کشورهای دارنده فناوری ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی با بیشترین سهم از بازار هستند.
توربین در حال ساخت در یکی از شرکتهای ایرانی
آنسالدو ایتالیا در این ردهبندی با سهمی کمتر از نصف ایران به جایگاه نهم سقوط کرده است.
۲۲ مردادماه سال ۱۳۷۲ بود که تجمیع تقاضای ساخت نیروگاه در قالب شرکت مدیریت پروژههای نیروگاهی ایران، شروعی بر نیروگاهسازی در ایران شد. شرکت برق حرارتی اخیرا گزارش داد، ۱۱ کشور دنیا از جمله روسیه، ایتالیا و آلمان مقصد صادرات خدمات فنی مهندسی ایران در بخش نیروگاه هستند.
هم اکنون ۲۸ مجموعه در دنیا، دارای توانمندی ساخت نیروگاه هستند و ایران با سهم ۶٫۴ درصدی از بازار این حوزه در جایگاه چهارم دنیا قرار دارد.
در حال حاضر برای پوشش نیاز برقی کشور، ۴۹ توربین گاز و بخار در حال ساخت است که ظرفیت اسمی آن به ۷۸۴۶ مگاوات میرسد. این میزان ظرفیت درحال توسعه ۶ برابر نیاز برقی کارخانه فولاد مبارکه محاسبه میشود که طی ۲ سال پیش رو به شبکه اضافه خواهد شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
طبق آخرین گزارش مرکز آمار ایران از وضعیت قیمت تولیدکننده بخش معدن، نشان می دهد که این بخش در ۱۲ ماه منتهی به آبان ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱.۵ واحد درصد و تورم سالانه قیمت تولیدکننده بخش صنعت نیز هفتدهم درصد کاهش یافته است.
تولیدکنندگان فولاد ایران طی ۱۱ ماه سال جاری میلادی (۱۱ دیماه ۱۴۰۲ تا ۱۰ آذرماه ۱۴۰۳) ۲۸ میلیون تن فولاد خام تولید کردند. این رقم نیم درصد بیش از عملکرد مدت مشابه سال گذشته میلادی بوده است.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
روز سهشنبه چهارم دی ماه 1403، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام مجتمع فولاد غدیر نیریز در سال مالی منتهی به 31 شهریور 1403 با تصویب سود یک هزار و ۵۳۰ ریالی برای هر سهم برگزار شد.
دیدگاه بسته شده است.