به گزارش کنکاش فردا، «حجت الله عبدالملکی» امروز (یکشنبه) در مراسم رونمایی از بستههای سرمایهگذاری در نمایشگاه توانمندی های صادراتی اظهار داشت: سال گذشته میزان سرمایهگذاری در حوزه ساختمان، ماشینآلات و کارخانه ها در مناطق آزاد سه برابر سال ۱۴۰۱ بود.
وی ادامه داد: پروژههایی که سال گذشته ساخت آنها آغاز شد ۷.۵ برابر سال ۱۴۰۱ بود. این اتفاقات در اثر اهتمام ویژه به حوزه سرمایهگذاری است که تداوم خواهد داشت.
عبدالملکی با بیان اینکه مناطق آزاد اقتصادی به پیشران اصلی اقتصادی کشور تبدیل خواهند شد، گفت: در ۲ سال اخیر مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به مقصد جایگزین برای خروج سرمایه از کشور تبدیل شد، از این رو افرادی که تصمیم داشتند سرمایههایشان را از کشور خارج کنند، امروز به منطقه آزاد مراجعه کرده و از مزیتهای سرمایهگذاری استفاده می کنند.
وی عنوان کرد: امروز از ۲۰۰ بسته سرمایهگذاری به ارزش ۲۰۷ هزار میلیارد تومان رونمایی شد و بستههای سرمایهگذاری در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از سال گذشته تاکنون به یکهزار و ۲۰۰ بسته به ارزش بیش از ۱,۱۰۰ هزار میلیارد تومان رسید.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی افزود: سرمایهگذاری از چند میلیارد تومان تا چند هزار میلیارد تومان و در بخشهای مختلف از صنایع غذایی، صنایع پوشاک، فناوری اطلاعات، گردشگری، خودرویی، صنایع شیمیایی و پتروشیمی و در همه مناطق مخالف کشور، بستههای مختلفی تهیه شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
نماینده ویژه رئیسجمهور در اقتصاد دریامحور با بیان اینکه شرط توسعه دریا محور مکران، تعامل سازنده با جهان است، از سواحل مکران به عنوان دروازه این تعامل یاد کرد و گفت: نباید از ارزش اقتصادی و موقعیت راهبردی این منطقه غافل شد.
اعضای کمیته ارزی اتاق ایران، مقرر کردند با همکاری سازمان برنامه و بودجه، صندوق توسعه ملی و اتاق ایران بدهیهای ارزی به این دو صندوق، تعیین تکلیف شود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: در حوزه فراپسکرانه به دنبال احداث شهر لجستیک هستیم و نیاز است ارگان های مختلف به ما کمک کنند که زمین مورد نیاز برای احداث این شهر را مهیا کنیم.
فرآورده دارویی مبتنی بر سلولهای کشنده طبیعی روش نوین درمان تومورهای مغزی در بزرگسالان و کودکان است که از سوی محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان ارائه شد و به گفته آنها این روش نویدبخش در فاز کارآزمایی بالینی نشان داد که تا ۶۰ درصد میتواند در درمان مبتلایان مؤثر باشد و با این دستاورد کارآزمایی بالینی بر روی ۱۰ کودک مبتلا به گلیومهای مغزی غیر قابل جراحی و گلیومهای مقاوم به درمان، انجام شده و تحت سلول درمانی با این سلولها قرار گرفتهاند.
دیدگاه بسته شده است.