به گزارش کنکاش فردا، فرهاد فرشاد روز دوشنبه با بیان این مطلب گفت: ایمیدرو از ابتدای فروردین تا پایان اسفند ۲ هزار و ۴۸۹ میلیارد و ۵۵۰ میلیون ریال برای حوزه پژوهش و فناوری هزینه کرده است.
وی افزود: از این میزان، یکهزار و ۸۶۵ میلیارد و ۵۱۰ میلیون ریال برای طرح های پژوهشی و ۶۲۴ میلیارد و ۴۰ میلیون ریال برای حمایت از همایش ها، برگزاری دوره های آموزشی (طرح فاجد و طرح گوهرسنگ)، اجرای فرآیند ارزیابی بهره وری، برگزاری کارگاههای آموزشی در مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران و غیره، اختصاص داده شد.
سرپرست مدیریت پژوهش و فناوری ایمیدرو خاطرنشانکرد: طرح های پژوهشی مذکور در زمینه پرعیارسازی باطله های معدنی، تولید گاز سنتزی برای نیروگاه برق، شبیه سازی و توسعه فناوری واقعیت مجازی جهت ارتقای سطح مهارتهای ایمنی کارکنان معدن، امکانسنجی ایجاد نیروگاه حرارتی خورشیدی، طراحی سکوی جامع هوشمند مطالعات اکتشافی به همراه تلفیق هوشمند دادههای اکتشافی و آموزش شبیه ساز اپراتورهای بیل مکانیکی است.
وی ادامه داد: از دیگر طرح های پژوهشی شامل سامانه ضد تصادف ماشین آلات معدنی، زیست بوم نوآوری و فن آوری، شبیه سازی فرآیند تولید گاز سنتز مورد نیاز واحد های احیای مستقیم آهن اسفنجی با استفاده از زغال سنگ، بررسی وضعیت تجارت گوهرسنگ ها و راهکارهای توسعه آن، توسعه دستگاه خردایش پالس الکتریکی فشارقوی ، ایجاد اَبر معدن و صنایع معدنی به منظور یکپارچهسازی زیرساخت دادههای معدن و صنایع معدنی، شناسایی و اکتشاف هیدروژن زمین شناسی/طبیعی در ایران، توسعه فناوری تبدیل انواع سنگ آهن به مگنتیت با استفاده از روش بستر سیال(SMR) در مقیاس پایلوت، بازیابی ذرات نرمه و فوق نرمه فرآیند فلوتاسیون در مقیاس پایه و نیمه صنعتی ، امکان سنجی ایجاد پناهگاههای نجات در معادن زیرزمینی زغال سنگ و غیره است.
جزئیات قراردادهای پژوهشی
فرشاد با اشاره به جزئیات قراردادهای پژوهشی منعقد شده و در حال انعقاد ایمیدرو تصریح کرد: طی پارسال، انعقاد ۷ قرارداد پژوهشی توسط شرکت ملی فولاد ایران و ۶ طرح توسط شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در راستای مصوبه تفویض فعالیت های ساتع انجام شد.
وی افزود: ۲۵ طرح پژوهشی و فناورانه نیز در ایمیدرو تصویب شدند که ۲۰ طرح عقد قرارداد شده اند و ۵ طرح نیز در مرحله عقد قرارداد هستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
قائم مقام شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ درباره ظرفیت استفاده از انرژی خورشیدی اظهار کرد: در حال حاضر ظرفیت تولید بیش از ۸ مگاوات برق از طریق پنلهای خورشیدی پشت بامی در پایتخت وجود دارد.
موضوع ایمنی کارگران به قدری مهم است که رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز کارگر نسبت به این مساله تذکر دادند و تاکید کردند که ایمنی کارگران باید تامین شود.
تتر در شبکه ترون، یک میلیارد دلار دیگر ضرب شده است که بخشی از یک روند بزرگتر محسوب میشود و از ۲۹ ژانویه ۲۰۲۵، ۱۲ میلیارد دلار تتر بهطور باورنکردنی فقط در ترون ضرب شده است. کل عرضه تتر در ترون اکنون با این بسته آخر، به ۷۱.۷ میلیارد دلار رسیده است.
بررسی پیشنویس سند نظام اقتصاد دیجیتال در کمیته تخصصی کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور آغاز شد.
دیدگاه بسته شده است.