به گزارش کنکاش فردا، تسلا در گزارش سالانه خود اعلام کرد که ارزش دارایی بیت کوین این شرکت آمریکایی تا ۳۱ دسامبر ۱٫۹۹ میلیارد دلار بوده است. این رقم روز دوشنبه در گزارش سالانه تسلا در کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده فاش شد.
در این سند، شرکت تسلا گزارش داده است که در سال منتهی به ۳۱ دسامبر ۲۰۲۱، حدود ۱۰۱ میلیون دلار زیان کاهش ارزش ناشی از تغییرات ارزش بیت کوین و سود ۱۲۸ میلیون دلاری از فروش میزان معینی از بیت کوین را ثبت کرده است.
بر اساس این گزارش، شرکت تسلا بیت کوین را برای پرداخت هزینه محصولات خود طی چندین ماه در سال ۲۰۲۱ قبول کرده بود.
طبق گزارش قبلی این شرکت، تسلا در سه ماهه اول سال ۲۰۲۱ در مجموع ۱٫۵ میلیارد دلار بیت کوین خریداری کرده بود. این گزارش تاریخ این خرید را فاش نکرده است اما در طی آن دوره، قیمت ارز دیجیتال بین ۲۹,۴۰۵ دلار در اوایل ژانویه و ۶۱,۱۷۷ دلار در اواسط مارس در نوسان بود.
در ۳۱ دسامبر ۲۰۲۱ قیمت بیت کوین بین ۴۵۷۰۰ تا ۴۸۵۰۰ دلار در نوسان بود. بر اساس یک پایگاه داده از شرکت تجزیه و تحلیل رمزارز CoinGecko، تسلا دارای ۴۸۰۰۰ بیت کوین است.
تسلا دومین دارنده بیتکوین در میان شرکتهای جهان محسوب میشود که بزرگترین دارنده آن، سازنده نرمافزار هوش تجاری MicroStrategy مستقر در ویرجینیا است که بر اساس گزارش CoinGecko بیش از ۱۲۱۰۰۰ بیت کوین به ارزش بیش از ۵ میلیارد دلار دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
دیدگاه بسته شده است.
Sorry. No data so far.