به گزارش کنکاش فردا، بزرگترین خودروساز جهان یعنی شرکت ژاپنی تویوتا موتور امروز (چهارشنبه) هدف تولید سالانه خود را نیم میلیون دستگاه دیگر کاهش داد چرا که کمبود تراشه و مرخصی استعلاجی کارکنان مبتلا به کرونا باعث افت شدید تولید این شرکت شده است.
تویوتا اعلام کرد که این شرکت در سال مالی منتهی به ۳۱ مارس ۸٫۵ میلیون دستگاه خودرو خواهد ساخت که از ۹ میلیون دستگاه هدف قبلی کمتر است. این در حالی است که سود عملیاتی این شرکت برای سه ماه منتهی به ۳۱ دسامبر ۲۱ درصد کاهش یافته است.
یکی از مقامات تویوتا به خبرنگاران گفت: ما انتظار نداریم که عدم تعادل در عرضه تراشه به سرعت حل شود و روند همهگیری ویروس کرونا نامشخص است.
وی افزود: ما فکر می کنیم که عدم قطعیت (در بازار) در سال مالی آینده ادامه خواهد داشت.
بر اساس این گزارش، تویوتا مانند دیگر خودروسازان بزرگ جهانی مجبور به کاهش تولید شده چرا که همهگیری کرونا زنجیرههای تامین جهانی را ویران کرده است. این در حالی بود که این شرکت در ابتدای سال کاری خود انتظار داشت ۹٫۳ میلیون خودرو در سراسر جهان بسازد.
این مشکلات تویوتا را مجبور به کاهش هزینه ها به منظور سود بیشتر به ازای هر خودرو کرده است.
تلاش این شرکت برای افزایش حاشیه سود با تقاضای قوی در بازارهای کلیدی مانند چین، آمریکا و اروپا همراه شده که به نوبه خود باعث شده تویوتا قیمتها را افزایش داده و هزینههایی که برای جذب مشتریان میپردازد را کاهش دهد.
داده های موسسه ریفینیتیو Refinitiv نشان می دهد که سود عملیاتی سه ماهه سوم ۷۸۴٫۴ میلیارد ین است که بالاتر از میانگین پیش بینی ۷۱۶٫۸ میلیارد ینی بر اساس برآوردهای ۹ تحلیلگر بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
دیدگاه بسته شده است.