به گزارش کنکاش فردا، آرمان خالقی قائممقام خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در خصوص روش جدید قیمتگذاری بر کالاها (درج قیمت تولیدکننده)، تحت عنوان «طرح خرید شفاف» گفت: با اجرای این طرح به جای درج قیمت مصرفکننده روی کالاها، قیمت تولیدکننده و به عبارتی قیمت درب کارخانه درج میشود و فاصله میان قیمت تولیدکننده و مصرفکننده به عنوان هزینه توزیع، محاسبه و در نظر گرفته میشود و قیمت مصرفکننده روی قفسههای فروشگاهی به اطلاع مردم میرسد.
وی ادامه داد: در این طرح با توجه به اینکه قیمت تمامشده درب کارخانه، روی کالا درج میشود و نسبت سهم هزینهٔ حمل، نگهداری، توزیع و حداکثر سود کالاها نیز مشخص است، خود مردم به عنوان ناظران بازار عمل کرده و جلوی تخلفات احتمالی را خواهند گرفت.
قائممقام خانه صنعت، معدن و تجارت ایران اظهار داشت: پیش از اجرای این طرح به دلیل مشکلاتی که در نظام توزیع وجود داشت و به عبارتی یک کالا دست به دست میشد تا به مصرفکننده نهایی برسد، هزینههای زیادی بر آن تحمیل میشد که به نفع مصرفکننده نهایی نبود.
خالقی با اشاره به اینکه علیرغم نقاط قوت این طرح، شاهد چالشهایی نیز در راه اجرای آن هستیم، گفت: دو هفته گذشته، حدود ۱۲ انجمن تخصصی نامهای را در ۱۵ بند خطاب به رئیسجمهور نوشتند و از ایشان درخواست تعویق طرح را داشتند تا اشکالات مرتفع شود؛ به هر ترتیب جلسات و مذاکرات مکرری بین تولیدکنندهها، نمایندگان اتاق بازرگانی، صنعت و معدن و حتی اتاق اصناف و امثالهم با مسئولان مربوطه در وزارت صمت در جریان است که امیدواریم با نزدیک شدن به شب عید، این طرح هر چه سریعتر تعیین تکلیف و مشخص شود.
وی تاکید کرد: اجرای درست این طرح قطعاً به نفع مصرفکننده نهایی خواهد بود البته ممکن است در اجرا مقداری سردرگمی ایجاد شود که به مرور زمان حل خواهد شد.
قائممقام خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با بیان اینکه بهتر بود در اجرای این طرح با ذینفعان صحبت میشد و صنوف آمادگی بیشتری پیدا میکردند، بیان کرد: در حال حاضر روی یکسری از کالاهایی که در قفسههای فروشگاهی هستند قیمت مصرفکننده و بر روی برخی دیگر، قیمت تولیدکننده درج شده که این موضوع ممکن است باعث شود مردم تمایلی به برداشتن کالاهایی که قیمت مصرفکننده دارند از خود نشان ندهند و ضایعات و برگشت کالا به وجود آید و یا بین خریدار و فروشنده، بحثهایی پیش آید.
خالقی تصریح کرد: از آنجایی که معمولاً اکثر کالاها تا ایام عید به فروش میروند بهتر بود که اجرای این طرح هم موکول به بعد از این ایام شود و سال جدید با روشهای جدید قیمتگذاری شروع میشد اما به هر حال دوستان اصرار بر این داشتند که کار زودتر انجام شود، ان شاالله خیرش این باشد که مردم بتوانند کالای مناسب را با قیمت مناسبی تهیه کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تولیدکنندگان فولاد ایران طی ۱۱ ماه سال جاری میلادی (۱۱ دیماه ۱۴۰۲ تا ۱۰ آذرماه ۱۴۰۳) ۲۸ میلیون تن فولاد خام تولید کردند. این رقم نیم درصد بیش از عملکرد مدت مشابه سال گذشته میلادی بوده است.
رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: واگذاری زمین های کشاورزی به طرح های انرژی تجدیدپذیر به سرمایهگذاران حداکثر یک ماهه تحویل داده می شود.
اختلاف در نمودار تسلط بیتکوین تریدینگ ویو، موجب شد این رمزارز محبوب به ۹۵هزار دلار سقوط کند.
معاون شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با صدور دستورالعمل 12مادهای، بر صرفهجویی و بهینهسازی مصرف انرژی در تمام فرودگاههای کشور تاکید کرد.
دیدگاه بسته شده است.