به گزارش کنکاش فردا، همچنین بیشترین تسهیلات طی ده ماهه ۱۴۰۰ از سوی بانک های ملی به مبلغ ۸۲/۰ هزار میلیارد ریال، ملت به مبلغ ۸۱/۰ هزار میلیارد ریال و صادرات به مبلغ ۶۸/۶ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.
برپایه این گزارش، طی ده ماهه ۱۴۰۰ به ۱۱۷۶ شرکت دانش بنیان معادل ۵۰۹/۴ هزار میلیارد ریال پرداخت شد که نسبت به ۱۰ ماهه ۱۳۹۹ معادل ۱۲۶/۹ درصد افزایش داشته است. لازم به توضیح است منظور از تعداد شرکتها در گزارشهای پیش از مقطع دی ماه ۱۳۹۷ تعداد تسهیلات اعطایی به شرکتهای دانشبنیان بوده است و از مقطع دی ماه ۱۳۹۷ تعداد شرکت ها فارغ از تعداد تسهیلات پرداختی منظور نظر است.
همچنین در دی ماه ۱۴۰۰ به ۴۶۰ شرکت دانشبنیان معادل ۴۴/۱ هزار میلیارد ریال پرداخت شد که نسبت به دی ماه ۱۳۹۹ معادل ۳۱/۹ درصد افزایش داشته است. بیشترین تسهیلات طی دی ماه ۱۴۰۰ از سوی بانکهای ملت به مبلغ ۷/۳ هزار میلیارد ریال، تجارت به مبلغ ۷/۲ هزار میلیارد ریال و صادرات به مبلغ ۵/۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.
همچنین یادآور میشود، مانده کل تسهیلات اعطایی از طرف ۲۸ بانک به شرکتهای دانشبنیان در پایان دی ۱۴۰۰ معادل ۵۹۰/۳ هزار میلیارد ریال است که نسبت به دی ۱۳۹۹ معادل ۱۰۳/۲ درصد افزایش داشته است. بیشترین مانده کل به بانکهای اقتصاد نوین (۹۴/۳ هزار میلیارد ریال)، صنعت معدن (۷۴/۴ هزار میلیارد ریال) و تجارت (۷۰/۴ هزار میلیارد ریال) تعلق دارد.
لازم به توضیح است به دلیل ارزیابی ماهانه شرکتهای دانشبنیان توسط کارگروه مربوطه در معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری تعدادی از شرکتهای جدید به فهرست شرکتهای دانشبنیان افزوده شده و برخی نیز حذف میشوند لذا بخشی از تغییرات درمانده تسهیلات پرداختی به دلیل فوق است. همچنین با توجه به اینکه برخی از شرکتهای عادی پس از اخذ شرایط لازم توسط کارگروه مربوطه در معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری بهعنوان شرکت دانشبنیان پذیرفته میشوند ممکن است بخشی از مانده مطالبات شرکتهای دانشبنیان فعلی مربوط به زمانی باشد که شرکت دانشبنیان نبوده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
دیدگاه بسته شده است.