به گزارش کنکاش فردا، به گفته رامچاندرا پراساد سینگ، وزیر اتحادیه فولاد هند، این کشور در حال برنامهریزی برای افزایش قابل توجه واردات زغال سنگ ککسازی روسیه است که یک عنصر حیاتی در تولید فولاد محسوب میشود.
در همین رابطه رامچاندرا پراساد سینگ در کنفرانسی در دهلی نو با تاکید بر اینکه هند قصد دارد واردات این کالا از روسیه را دو برابر کند، گفت: “ما در جهت توسعه واردات زغال سنگ کک از روسیه حرکت میکنیم.”
وی همچنین گفت که این کشور ۴.۵ میلیون تن واردات زغال سنگ داشته است اما اشارهای به دوره مورد نظر خود نکرد.
از طرف دیگر سینگ به تحولات اروپای شرقی و جنگ بین روسیه و اوکراین و ادامه دار بودن آن اشاره کرد و با برشمردن تحریمهای آمریکا و اتحادیه اروپا علیه این کشور گفت: تأمین کک زغال سنگ از طریق واردات از روسیه تحت تأثیر قرار گرفته است.
کشورهای غربی بسته گستردهای از تحریمهای ضد روسیه را به دلیل حمله نظامی مسکو به اوکراین معرفی کرده اند. اقدامات تنبیهی این اتحادیه یا به طور کامل خرید و فروش صادراتی کالاهای کلیدی روسیه از جمله نفت و فولاد را ممنوع میکند یا به شدت واردات آنها را محدود میکند.
از طرف دیگر کشتیهای بارگیری شدهای با حداقل ۱.۰۶ میلیون تن زغال سنگ کک و حرارتی که عمدتاً برای تولید برق استفاده میشود، قرار است در ماه جاری در امتداد سواحل هند پهلو بگیرند؛ به همین دلیل از این میزان حمل و نقل به نوان بزرگترین حمل و نقل هند از ژانویه ۲۰۲۰ تاکنون یاد میشود.
روسیه که به عنوان ششمین تأمین کننده بزرگ زغال سنگ کک و حرارتی هند به شمار میرود انتظار دارد قیمتهای رقابتی تری را به شرکای چینی و هندی ارائه کند زیرا خریداران اروپایی و سایر خریداران این کشور به دلیل تحریمها از خرید از این کشور دوری میکنند.
از طرف دیگر پیش بینی میشود تجارت بین هندوستان و روسیه به دلیل معاملات اخیر افزایش یابد و عمده پول رد و بدل شده بین دو کشور نیز روپیه هند باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: با توجه به تامین کسری نهادههای اولیه تولید از محل واردات، توقع واردات دانش فنی به روز بذر، کود و سم را به کشور داریم.
ارزش سرمایه گذاریهای معدن و صنایع معدنی با راهبری ایمیدرو در استان کردستان در حال انجام است، از ۵۰.۴ هزار میلیارد تومان عبور میکند.
مدیرعامل پالایشگاه آبادان گفت:با بهرهبرداری از واحد شکست هیدروژنی که بخش اول فاز ۲ توسعه پالایشگاه آبادان است، روزانه ۴ میلیون لیتر به تولید گازوئیل این پالایشگاه افزوده شده است.
یکی از شرکتهای فناور، دستگاه نانوحبابساز هیدرودینامیکی را تولید کرده که قادر به تصفیه پساب صنایع با کارایی بالا و هزینه کم است. این دستگاه به مواد افزودنی نیاز ندارد و برای محیط زیست مشکلی ایجاد نمیکند.
دیدگاه بسته شده است.