به گزارش کنکاش فردا، این میزان تولید در مقایسه با آمار مدت مشابه سال ۹۹ (تولید ۹۰۰ هزار و ۷۹۴ دستگاه خودرو) افت ۳.۷ درصدی نشان میدهد.
برپایه این گزارش، در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۰گروه صنعتی ایرانخودرو موفق به تولید ۴۵۱ هزار و ۱۲۱ دستگاه خودرو شد و عنوان بزرگترین خودروساز کشور را از آنِ خود کرد.
این گروه صنعتی توانست در سال ۱۴۰۰ تعداد ۲۹۷ هزار و ۸۱۷ دستگاه در گروه پژو، ۵۰ هزار و ۹۵ دستگاه در گروه سمند، ۵۰ هزار و ۲۵۷ دستگاه دنا، ۳۵ هزار و ۶۳۰ دستگاه رانا، ۲۱ دستگاه آریسان، هشتهزار و ۵۴۱ دستگاه تارا، هشتهزار و ۶۴۷ دستگاه هایما و ۱۰۳ دستگاه پژو ۲۰۰۸ تولید کند.
برپایه این گزارش، جمع تولیدات این خودروساز در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۰ در همسنجی با سال ۹۹ (۴۸۰ هزار و ۳۳۸ دستگاه) افت ۶ درصدی داشته است.
آبیپوشان جاده مخصوص در اسفندماه پارسال ۲۱ هزار و ۲۸۸ دستگاه خودرو تولید کردند.
با وجود افت تولید این خودروساز، اما آمارهای کدال حاکی از رشد ۶۴.۳ درصدی فروش ایرانخودرو در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال قبل از آن است.
سایپا دومین خودروساز کشور
برپایه آمارهای سامانه کدال، در سالی که گذشت گروه سایپا به عنوان دومین خودروساز بزرگ کشور موفق به تولید ۳۰۴ هزار و ۵۳۳ دستگاه خودرو شد که شامل ۲۶۰ هزار و ۲۵۸ دستگاه خودرو در خانواده تیبا، ۲۳ هزار و ۲۷۹ دستگاه سایپا ۱۵۱ (وانت پراید)، ۲۰ هزار و ۸۶۶ دستگاه شاهین، ۱۳۰ دستگاه آریو و همچنین ۳۹۱ دستگاه خودروی صادراتی کامل (CBU) و یکهزار و ۴۸۰ دستگاه SKD (یا قطعات نیمهکامل) بود.
این میزان تولید در مقایسه با سال ۹۹ (تولید ۳۱۷ هزار و ۳۱۱ دستگاه خودرو) افت ۳.۴ درصدی نشان میدهد.
نارنجیپوشان جاده مخصوص در اسفندماه پارسال ۱۲ هزار و ۹۴۲ دستگاه خودرو تولید کردند.
با وجود افت تولید، اما آمارهای سامانه کدال حاکی است جمع فروش این شرکت در سالی که گذشته در مقایسه با سال ۹۹ رشد چشمگیر ۱۰۴ درصدی داشته است.
رشد ۶.۴ درصدی تولیدات پارسخودرو
در سال ۱۴۰۰ همچنین پارسخودروییها موفق به تولید ۱۰۹ هزار و ۸۳۸ دستگاه خودرو شامل ۵۸ هزار و ۴۴۰ دستگاه در گروه کوئیک (کیو ۲۰۰)، ۳۲ هزار و ۶۱۲ دستگاه کوئیک معمولی، ۱۸ هزار و ۱۹۲ دستگاه در گروه ساینا (اس۲۰۰) و ۵۹۴ دستگاه در گروه برلیانس شدند.
این میزان تولید در مقایسه با سال ۹۹ (تولید ۱۰۳ هزار و ۱۴۵ دستگاه خودرو) رشد ۶.۴ درصدی نشان میدهد.
جمع تولیدات این خودروساز در اسفندماه سال گذشته چهار هزار و ۴۲۵ دستگاه به ثبت رسید.
همچنین مطابق آمارهای سامانه کدال، جمع فروش محصولات این شرکت در سال ۱۴۰۰ رشد چشمگیر ۱۰۳.۴ درصدی نشان میدهد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون جهادکشاورزی از امضای ۱۷ قرارداد در زمینه های مختلف کودهای زیستی، آفتکش ها، لبنیات بین پژوهشگاه بیوتکنولوژی و بخش خصوصی خبر داد.
رئیس پژوهشگاه نیرو گفت: سال گذشته نزدیکبه ۱۳۰ میلیارد دلار منابع در بخش انرژی به دلایلی مانند اتلاف انرژی و پرداخت یارانهها در این حوزه از دست رفت.
سرپرست معاونت امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات از ایجاد امکان ثبت شکایت از تماسهای صوتی ارزش افزوده تبلیغاتی مزاحم و ناخواسته در سامانه ثبت و پاسخگویی به شکایات ۱۹۵ خبر داد.
روز سهشنبه 18 دی ماه 1403، نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با اهالی رسانه در حاشیه نخستین روز از ششمین دوره جشنواره ملی فولاد در برج میلاد برگزار شد.
دیدگاه بسته شده است.