به گزارش کنکاش فردا، مجید چگنی در جمع مدیران و رؤسای شرکت گاز استان خراسان رضوی با تبریک سال نو و حلول ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: به قول امام خمینی، خراسان مرکز ایران است و خداوند به ما توفیق داد تا در روزهای ابتدایی سال ۱۴۰۱ در کنار مضجع شریف رضوی باشیم.
وی به نامگذاری سال ۱۴۰۱ با عنوان «تولید، دانشبنیان و اشغالآفرین» اشاره کرد و افزود: فعالیت صنعت گاز بهطور مستقیم با موضوع تولید و اشتغال رابطه دارد، زیرا بهطور تقریبی همه صنایع کشور وابسته به انرژی گاز است.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: تلاش و همت کارکنان صنعت گاز بهدلیل توسعه کسبوکار واحدهای تولیدی، مهم و دارای ارزش معنوی است، ضمن آنکه تولید و اشتغال هم به فرموده رهبر معظم انقلاب در حکم «جهاد» است.
چگنی ادامه داد: بهدنبال هوشمندسازی فعالیتهای صنعت گاز هستیم. مصرف گاز در ایران بهینه نیست و هوشمندسازی سبب میشود امکان اعمال سیاست نظارتی را داشته باشیم.
وی به موضوع حفظ و نگهداشت شبکههای گازرسانی هم اشاره کرد و گفت: افزون بر ضرورت استمرار و تقویت فعالیتهای بهینهسازی مصرف گاز، بحث مقاومسازی نیز باید بهطور جدی در دستور کار شرکتهای گاز استانی قرار گیر و پایش و نظارت مستمر شبکهها از سوی بازرسی فنیها با دقت انجام شود. صیانت و نگهداشت شبکههای گاز از ضروریاتی است که باید مورد توجه همه مدیران صنعت گاز باشد.
معاون وزیر نفت در امور گاز در بخش دیگری از سخنان خود با توجه به آمار بالای بهرهمندی روستایی، شهری و صنعتی در استان خراسان رضوی از گاز تصریح کرد: شرکت گاز استان خراسان رضوی از شرکتهای موفق کشور در حوزه گازرسانی است.
تحقق کامل برنامههای گازرسانی سال ۱۴۰۰ در خراسان رضوی
حسن افتخاری، مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان رضوی نیز در ابتدای این نشست، به ارائه گزارشی از اقدامها و فعالیتهای این شرکت در سال ۱۴۰۰ پرداخت و اظهار کرد: برنامههای تکلیفی مجمع در حوزههای گازرسانی شهری، روستایی و گازرسانی به واحدهای تولیدی و صنعتی در سال ۱۴۰۰ بهصورت کامل محقق شده است.
وی با بیان اینکه در برنامه اقتصاد مقاومتی شرکت ملی گاز ایران در سال ۱۴۰۰، گازرسانی به ۹۰۰ هزار واحد شهری و روستایی هدفگذاری شده بود که سهم شرکت گاز استان خراسان رضوی ۷۰ هزار واحد معادل ۸.۷ درصد بود، افزود: پارسال با تلاش شبانهروزی کارکنان شرکت گاز استان خراسان رضوی، ۹۳۹۶۰ واحد شهری و روستایی به جمع مشترکان اضافه شد.
مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان رضوی یادآور شد: از برنامه گازرسانی به ۵ هزار واحد تولیدی – صنعتی کشور از محل اعتبارات بند «ق»، گازرسانی به ۷۰۰ واحد معادل ۱۴ درصد کل برنامه برای شرکت گاز استان خراسان رضوی منظور شده بود که این مهم نیز با تلاش جمعی کارکنان، پیمانکاران و مشاوران و حمایتهای شرکت ملی گاز و مدیریت ارشد استان، به ۷۵۰ واحد تولیدی صنعتی در استان خراسان رضوی گازرسانی شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: با توجه به تامین کسری نهادههای اولیه تولید از محل واردات، توقع واردات دانش فنی به روز بذر، کود و سم را به کشور داریم.
ارزش سرمایه گذاریهای معدن و صنایع معدنی با راهبری ایمیدرو در استان کردستان در حال انجام است، از ۵۰.۴ هزار میلیارد تومان عبور میکند.
مدیرعامل پالایشگاه آبادان گفت:با بهرهبرداری از واحد شکست هیدروژنی که بخش اول فاز ۲ توسعه پالایشگاه آبادان است، روزانه ۴ میلیون لیتر به تولید گازوئیل این پالایشگاه افزوده شده است.
یکی از شرکتهای فناور، دستگاه نانوحبابساز هیدرودینامیکی را تولید کرده که قادر به تصفیه پساب صنایع با کارایی بالا و هزینه کم است. این دستگاه به مواد افزودنی نیاز ندارد و برای محیط زیست مشکلی ایجاد نمیکند.
دیدگاه بسته شده است.