به گزارش کنکاش فردا، وجیه الله جعفری که در بازدید از مجتمع چادرملو و در جلسه پایش اقدامات و برنامه های این شرکت سخن می گفت، افزود: شرکت چادرملو توسعه معدنی را محور برنامه ها قرار دهد و تمرکز خود را معطوف به حفظ این برند در تامین خوراک کند.
وی با بیان اینکه به رغم داشتن نگاه داخلی به تامین مواد اولیه و شناسایی ذخایر، باید به صورت فرامرزی نیز اقدام به تامین خوراک کرد، گفت: تحقق این هدف از کشورهای همسایه و افریقایی امکان پذیر است و چادرملو باید این موضوع را در آتیه مد نظر قرار دهد. جعفری تاکید کرد: این مجموعه بهره مندی از تکنولوژی های روز در امر استخراج را در دستور کار قرار دهد. معاون وزیر صمت با بیان اینکه هر اقدام توسعه ای که دارای ارزش افزوده باشد، توسعه در بخش های دیگر را به همراه خواهد داشت، عنوان کرد: مواد اولیه و زیرساخت از عوامل راهبردی در تحقق این مهم خواهد بود. جعفری افزود: تامین گاز و برق به صورت پایدار، از الزامات تولید به شمار می رود و در حوزه برق، طبق توافق با وزارت نیرو، برنامه ها برای احداث ۱۰ هزار مگاوات از سوی شرکت در حال انجام است. جعفری انجام مذاکرات با مجموعه های ذیربط در حوزه تامین پایدار گاز را از برنامه های پیش روی این سازمان اعلام کرد.
توسعه برنامه های اکتشافی و ژئوفیزیک هوایی در چادرملو مدیرعامل شرکت چادرملو نیز طی سخنانی گفت: برنامه های اکتشافی و حفاری چادرملو در سال جاری توسعه می یابد. ناصر تقی زاده افزود: در این زمینه در ۱۷ آنومالی با سازمان انرژی اتمی قرارداد اکتشاف و ژئوفیزیک هوایی منعقد شده است. وی اعلام کرد: ذخایر جدیدی در اطراف معادن چادرملو شناسایی شده و ذخایر سنگ محدوده ها تا حدود ۹۰ میلیون تن افزایش یافته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
دیدگاه بسته شده است.