به گزارش کنکاش فردا، رضا نوشادی امروز (یکشنبه، ۲۱ فروردینماه) در سخنانی در نشست خبری که با حضور خبرنگاران برگزار شد، گفت: همه در این سالها از دکل گمشدهای صحبت کردند که ۴۰ میلیون یورو قیمت داشت که برای وزارت نفت هم نبود و به شرکتی خصولتی تعلق داشت، اما به نام نفتیها نوشتند.
وی ادامه داد: پس از بازگشت تحریمها، شرکت فرانسوی سفرهگاز قرارداد خود با ایران را اجرایی نکرد. آن قرارداد با شرکت ذخیرهسازی گاز امضا و پس از انحلال این شرکت، به شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران منتقل شده بود.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران تصریح کرد: شرکت فرانسوی سفرهگاز در دیوان بینالمللی داوری ۲۶ میلیون یورو علیه ایران ادعا کرد و در حالی که ما بیشتر با باخت در داوریهای بینالمللی آشنا هستیم و رسانهها و مطبوعات هم مفصل به آنها میپردازند، اما این بار ما از آنها مدعی شدیم و ادعای تقابل را مطرح کردیم.
نوشادی تأکید کرد: نتیجه پیگیری در رأی اولیه دیوان بینالمللی داوری که بهمنماه پارسال ابلاغ شد نهتنها آن ۲۶ میلیون یورو تأیید نشد، بلکه ۱۳ میلیون یورو هم باید به ما پرداخت کند، یعنی رقمی نزدیک به دکل گمشده.
وی با بیان اینکه کل این پرونده را هم یک وکیل ایرانی پیش برد، گفت: آنها فقط ۱.۵ میلیون یورو صورت وضعیت نزد ما داشتند که آن را بلوکه کرده بودیم تا وضع دعوای حقوقی مشخص شود و همان داده شد که خودمان هم قبول داشتیم. از سویی طرف فرانسوی تقاضای فرجامخواهی هم کرد که رد شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: با توجه به تامین کسری نهادههای اولیه تولید از محل واردات، توقع واردات دانش فنی به روز بذر، کود و سم را به کشور داریم.
ارزش سرمایه گذاریهای معدن و صنایع معدنی با راهبری ایمیدرو در استان کردستان در حال انجام است، از ۵۰.۴ هزار میلیارد تومان عبور میکند.
مدیرعامل پالایشگاه آبادان گفت:با بهرهبرداری از واحد شکست هیدروژنی که بخش اول فاز ۲ توسعه پالایشگاه آبادان است، روزانه ۴ میلیون لیتر به تولید گازوئیل این پالایشگاه افزوده شده است.
یکی از شرکتهای فناور، دستگاه نانوحبابساز هیدرودینامیکی را تولید کرده که قادر به تصفیه پساب صنایع با کارایی بالا و هزینه کم است. این دستگاه به مواد افزودنی نیاز ندارد و برای محیط زیست مشکلی ایجاد نمیکند.
دیدگاه بسته شده است.