به گزارش کنکاش فردا، محمدصادق مفتح با اشاره به گفتوگوی تلویزیونی شب گذشته رییسجمهور با مردم و حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از چرخه اقتصادی، افزود: از همان ابتدای کار نیز ناکارآمدی ارز ۴۲۰۰ تومانی مشخص شد و پس از یکی دو سال در همان دولت دوازدهم حذف تدریجی این ارز از چرخه اقتصادی آغاز شد.
این مقام مسوول بیانداشت: سخنان شب گذشته رییسجمهور و حذف این ارز (بهجز برای دارو و نان) آخرین تکه پازل در تلاش برای زدودن این تصمیم غیرکارشناسانه بود.
وی یادآور شد: یارانه را میتوان به چند شکل پرداخت کرد که یکی پرداخت به تولیدکنندگان، دومی پرداخت به واردکنندگان مواد اولیه و سایر محصولات و سومی، پرداخت به حلقه نهایی یعنی مصرفکنندگان است.
قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی تصریح کرد: اشتباهترین تصمیم در این زمینه پرداخت یارانه به واردکنندگان است که به جرات میتوان گفت این سیاست اشتباه بهجز ایران در هیچ کشور دیگری اجرایی نشده است. اما مرسومترین شیوه در اکثر کشورها پرداخت یارانه به حلقه آخر است.
وی افزود: دولت هم از بُعد عقلی و تجربی این کار (که غلط بودن پرداخت ارز ۴۲۰۰ تومانی از ابتدا محرز بود) و هم از بُعد بودجهای ناچار به انجام این حرکت و جراحی بزرگ اقتصادی بود.
مفتح ادامهداد: هرچند برداشته شدن ارز ۴۲۰۰ تومانی در بودجه ۱۴۰۰ پیشبینی شده بود، اما همان زمان با مجوز مجلس تا مرداد ماه پارسال به تعویق افتاد و در ادامه با تدبیر دولت سیزدهم بهمنظور فراهم کردن زیرساختهای لازم و وارد آمدن کمترین فشار به اقشار ضعیف و متوسط متوقف شد، اما امسال هم الزام بودجهای برای برداشته شدن آن وجود داشت.
وی خاطرنشانکرد: بهطور حتم آثار مثبت اقتصادی این طرح به سرعت مشخص میشود و قشر مصرفکننده نهایی از برکات آن منتفع خواهند شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.