به گزارش کنکاش فردا، در دومین روز از بیست و ششمین بین المللی نمایشگاه نفت، گاز ، پالایش و پتروشیمی ، مازیار زند مدیرعامل شرکت لوله گستر اسفراین و علیرضا دانشی مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب تفاهم نامه همکاری طرح کیفی یکپارچه سازی فنی لوله های نفت امضاء کردند.
این طرح به منظور پاسخگویی به نیازهای صنایع نفت ایران در بخش تامین لولههای کینگ طراحی و تدوین شده است.
به گفته مدیر عامل شرکت لوله گستر اسفراین، اجرای این طرح سبب افزایش ظرفیت تولید،کاهش ضایعات و ارتقای شرایط کیفی تولید این کلای استراتژیک خواهد شد.
«مازیار زند» مدیرعامل تنها کارخانه تولید لوله های بزرگ نفتی جداری و جریانی کشور افزود: یکسان سازی شاخصهای ارزیابی کیفی محصولات در اندازههای مختلف همچنین همگن شدن فرآیندهای تکنیکی بازرسی و تولید لوله های خطوط انتقال (لاین پایپ) با اجرای این تفاهمنامه از این پس عملیاتی خواهد شد.
پیش از این نبود تمرکز سفارشگذاریهای خط تولید در اندازه ها و متغیر بودن آن عاملی برای عدم دسترسی به بهرهوری حداکثری توان ساخت این لوله های فولادی صنعت نفت می شد که امید می رود با اجرای این طرح اهداف مشترک مجموعه های تابعه وزارت نفت و وزارت صمت در پروژه های داخلیسازی لوله های فولادی بدون درز با ضریب بیشتری محقق شود.
زند، ابلاغ آغاز رسمی این طرح را محصول هم افزایی بین بخشی و اعتماد وزارت نفت به سازندگان داخلی محصولات برشمرد و تصریحکرد: این توافق زمینهساز تولید محصولاتی با سطح کیفی بالاتر از استاندارد های لازم نظیر API است.
واحد صنعتی لوله گستر اسفراین تابعه ایدرو و وزارت صمت و تنها سازنده لولههای بزرگ نفتی و شرکت مناطق نفتخیز جنوب نیز از بزرگترین واحدهای تابعه وزارت نفت است که تولید و تامین بیش از ۶۰ درصد نفت کشور را در اختیار دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.