به گزارش کنکاش فردا، احسانالله امینی با اشاره به آخرین وضعیت ذخیره آبی شش سد بزرگ استان اصفهان تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری، اظهار داشت: ذخیره سد مخزنی زاینده رود با ظرفیت نرمال یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون متر مکعب امروز به ۳۸۱ میلیون مترمکعب رسید.
وی با بیان اینکه ذخیره آبی سد زاینده رود نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد کاهش داشته است، ادامه داد: در مقایسه با بلندمدت (۵۰ سال)، ذخیره آب این سد ۶۱ درصد کاهش یافته است.
مدیر بهره برداری و نگهداری از تأسیسات آبی شرکت آب منطقهای اصفهان به وضعیت سد گلپایگان اشاره کرد و گفت: این سد در حال حاضر ۲۵.۵ میلیون مترمکعب آب ذخیره دارد و حجم آن نسبت به سال گذشته در مدت زمان مشابه ۲۸ درصد و در مقایسه با بلند مدت ۲۸ درصد کاهش نشان میدهد.
وی با بیان اینکه ذخیره سد قرهآقاچ سمیرم به ۲.۲۳ میلیون مترمکعب رسیده، افزود: ذخیره سد حنای سمیرم تا امروز ۱۰.۳ میلیون مترمکعب است.
امینی اضافه کرد: حجم این سد در مدت مشابه سال گذشته ۲۰ میلیون مترمکعب بود و نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد کاهش و در مقایسه با بلند مدت ۴۷ درصد کاهش ذخیره آبی دارد.
مدیر بهره برداری و نگهداری از تأسیسات آبی شرکت آب منطقهای اصفهان ادامه داد: سد خمیران در تیران و کرون تا امروز ۶.۷ میلیون مترمکعب ذخیره آبی دارد و ذخیره این سد حدود مشابه سال گذشته است.
امینی افزود: سد باغکل واقع در خوانسار نیز هم اکنون ۲.۶ میلیون مترمکعب آب دارد و بر این اساس حجم آبی سد باغکل در مقایسه با سال قبل ۱۳ درصد افزایش نشان میدهد.
مدیر بهره برداری و نگهداری از تأسیسات آبی شرکت آب منطقهای اصفهان با اشاره به اینکه میزان پرشدگی سدهای استان ۳۳ درصد است، خاطر نشان کرد: بررسی وضعیت سدهای استان نشان میدهد که میزان پرشدگی سدها نسبت به میانگین بلند مدت با کاهشی معادل ۵۶ درصد مواجه بوده است.
امینی با تأکید بر وضعیت منابع آب استان خواستار صرفه جویی در مصرف آب در همه بخشهای استان شد و افزود: صرفه جویی و استفاده بهینه از آب را در همه بخشها از جمله آب شرب، صنایع، کشاورزی ضروری است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر دما و بارش ایران و کشورهای همسایه در راستای مدیریت چالشهای هیدروپولیتیک آتی در قالب یک طرح پژوهشی مورد بررسی قرار گرفت.
بررسی دادههای آماری مدیریت نظارت بر بورسهای سازمان بورس و اوراق بهادار حاکی از رشد ۱۸ درصدی ارزش دارایی سرمایهگذاران خارجی در پاییز امسال است.
طبق آخرین گزارش مرکز آمار ایران از وضعیت قیمت تولیدکننده بخش معدن، نشان می دهد که این بخش در ۱۲ ماه منتهی به آبان ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱.۵ واحد درصد و تورم سالانه قیمت تولیدکننده بخش صنعت نیز هفتدهم درصد کاهش یافته است.
سدهای مهم و بزرگ تامین کننده آب کشور در شرایطی نخستین ماه زمستان را پشت سرمی گذارند که ورودی آب به آنها کاهش یافته است.
دیدگاه بسته شده است.