به گزارش کنکاش فردا، حسین سید معلمی امروز (دوشنبه، ۱۶ خردادماه) در نشست خبری پانزدهمین نمایشگاه تخصصی طلا، فلزات گرانبها، گوهرسنگها، ماشینآلات و صنایع وابسته اصفهان، اظهار کرد: این دوره از نمایشگاه ۱۸ تا ۲۲ خردادماه در محل نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان برگزار میشود.
وی افزود: در این نمایشگاه ۱۲۰ شرکت و مشارکت کننده از استانهای اصفهان، تهران، شیراز مشهد و یزد در ۱۲۰ غرفه حضور خواهند داشت.
مجری برگزاری پانزدهمین نمایشگاه تخصصی طلا، فلزات گرانبها، گوهرسنگها، ماشینآلات و صنایع وابسته اصفهان گفت: ۶۰ درصد غرفههای این نمایشگاه مربوط به ابزارآلات و ماشین آلات ساخت طلا و جواهر و ۴۰ درصد مربوط به مصنوعات طلا و گوهرسنگها و خدمات وابسته است.
وی با بیان اینکه اصفهان پایتخت صنعت طلای کشور است، اظهار کرد: ۷۰ درصد تولیدکنندگان ماشین آلات و صنایع طلای کشور در استان اصفهان است، همچنین ۹۰ درصد تولیدات طلای داخل را در شرایط سخت تحریم انجام میدهند.
به گزارش ایسنا، سیدمعلمی تأکید کرد: در این دوره از نمایشگاه بعد از چند سال مشارکت کنندگان خارجی حضور دارند، البته به دلیل تحریمها این کار سختی بود و امسال تنها پنج شرکت از ترکیه بهعنوان مشارکت کننده خارجی در پانزدهمین نمایشگاه طلا اصفهان حضور دارند.
وی همچنین یادآور شد: بازدیدکنندگان خارجی این نمایشگاه از کشورهای هند، امارات، افغانستان، ترکیه و عراق هستند.
مجری برگزاری پانزدهمین نمایشگاه تخصصی طلا، فلزات گرانبها، گوهرسنگها، ماشینآلات و صنایع وابسته اصفهان گفت: این دوره از نمایشگاه در ۶۵۰۰ متر فضای مفید نمایشگاهی برگزار میشود.
وی با بیان اینکه متأسفانه در سالهای گذشته وجود برخی ناهماهنگی موجب ضعف نمایشگاه اصفهان و قدرت گرفتن نمایشگاه طلا در دیگر استانها همچون تهران، تبریز و شیراز شد، ابراز امیدواری کرد: در آینده نمایشگاه طلای اصفهان یکی از بهترین نمایشگاههای کشور و منطقه خواهد شد.
وی در ادامه گفت: امسال در این دوره از نمایشگاه با حمایت انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و خوشه طلا اصفهان پاویونی با حضور طراحان و تولیدکنندگان طلا که برای بار نخست وارد نمایشگاه میشوند، خواهیم داشت.
وی اصفهان را قطب تولید دستگاههای طلاسازی در منطقه دانست که دستگاههای خود را به کشورهای مختلف و حتی با برند ایتالیایی به ایتالیا صادر میکند.
نمایشگاههای اصفهان تخصصی و فوق تخصصی میشود
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان نیز در این نشست، اظهار کرد: پانزدهمین دوره نمایشگاه طلای اصفهان ترجمه اقتصاد مقاومتی است، به این معنی که نمایشگاه با وجود تمام مشکلات، فشار اقتصادی و تحریمها و از نظر حجم و کیفیت در بالاترین سطح نسبت به دورههای قبل برگزار خواهد شد و این به معنای خواستن و توانستن است.
علیرضا مرتضوی افزود: سیاستهای کلی نمایشگاه اصفهان در راستای استفاده از توانمندیهای استان، شهر و کشور و به نمایش گذاشتن آن برای تجار و صادرکنندگان داخلی و خارجی است.
وی تأکید کرد: نمایشگاه اصفهان به دنبال توسعه پایدار، ایجاد اشتغال و فضای کسب و کار است.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بین المللی استان اصفهان تصریح کرد: به طور قطع نمایشگاههای بعدی اصفهان تخصصی و فوق تخصصی خواهد بود و بیشتر بازدیدکنندگان در زمینه تخصصی و کیفی میتوانند بهرهمند شوند.
وی گفت: چشمانداز نمایشگاه اصفهان کیفی سازی و نگاهمان صادرات و اشتغال دانش بنیان است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
دیدگاه بسته شده است.
Sorry. No data so far.