به گزارش کنکاش فردا، «اسدالله فرشاد» افزود: بیش از ۹۶ درصد فولادهای تولید کشور، فولادهای ساختمانی یا فولادهای سطح یک مهندسی است و با توجه به برخورداری از دانش فنی و تجهیزات تکنولوژیک مناسب، این پتانسیل وجود دارد که در تولید فولادهای پیشرفته و با ارزش افزوده بالا گامهای بلندی برداشته شود.
وی با اشاره به نقش اساسی فولاد در جامعه امروزی به عنوان یکی از عناصر کلیدی و مهم در مهندسی و ساخت مواد و تجهیزات، بیانداشت: صنعت فولاد امروز گامهای بلندی در مسیر توسعه فولادهای مهندسی برداشته است.
فرشاد یادآور شد: پیدایش یا تولید انواع فولادهای مخصوص، آلیاژی و مهندسی و تولید گریدهای مختلف، بهطور عمده به دلیل نیازی است که صنایع مختلف دارند و اهدافی که در تولید فولادهای با ارزش افزوده بالا وجود دارد به دلیل کاربردهای صنعتی متفاوت موجود است.
وی گفت: تولید و فروش فولادهای مهندسی و با ارزش افزوده بالا در جهان به این دلیل است که بخش قابل توجهی از مواد اولیه تجهیزات فناوری را در صنایع حمل و نقل هوایی، نفت و گاز و پتروشیمی، صنایع ماشینسازی، واگنسازی، کشتیسازی، ساخت و ساز، تجهیزات پالایشگاهها، نیروگاهها، کارخانجات شیمیایی و پزشکی و غیره را به خود اختصاص میدهد و کاربردهای ویژه دارد.
این کارشناس فولاد خاطرنشانکرد: امروز سهم قابل توجهی از تولید فولاد جهان در کشورهای مختلف تولیدکننده فولادهای آلیاژی، مهندسی و مخصوص، صرف تامین نیاز صنایع آن کشورها میشود و به همین دلیل چالشهای اساسی در مقابل صنعت فولادهای پیشرفته و با ارزش افزوده بالا وجود دارد.
فرشاد تاکید کرد: امروز نیاز به عناصر آلیاژی از جمله کروم، نیکل، وانادیوم، تنگستن، مولیبدن و عناصر پایه مورد نیاز تولید فولادهای با ارزش افزوده بالا، سبب شده تا نوسانات قیمتی و مسائل اقتصادی در وضعیت این صنعت و آینده آن قابل تامل شود.
وی بیانداشت: در تولید فولادهای با ارزش افزوده بالا، سطح فناوری و برخورداری از تجهیزات تکنولوژیک بسیار مهم است، همچنین جایگزینی سیستمهای جدید مورد نیاز در بخش های فولادسازی، عملیات حرارتی، فناوری های جدید کنترل کیفی، تجهیزات ذوب در خلا و غیره که برای تولید این دسته از فولادها مورد نیاز است، سایر مواردی هستند که از نظر سرمایهگذاری و ایجاد مناسبات تولید این فولادها مورد توجه ویژه قرار بگیرند.
به گفته فرشاد، ارتقای سطح مهارت نیروی انسانی، آشنا کردن آنان با فناوریهای نوین، ارتقای بخش مهندسی و نظارت بر فرآیند تولید فولادهای پیشرفته، تامین نیازهای بلندمدت فولادهای مخصوص، استمرار تقاضای بلندمدت بازار و تحقق پایدار سهم بازار، بازارسازیهای نوین و حضور متمایز در بازارهای جهانی از دیگر مسائل مهم صنعت فولاد است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
دیدگاه بسته شده است.
Sorry. No data so far.