به گزارش کنکاش فردا، نمایشگاه بینالمللی کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ) را میتوان بزرگترین و قدیمیترین رویداد فناورانه کشور دانست.
این نمایشگاه که تا کنون ۲۵ مرتبه در کشور برگزار شده است اما طی سه سال گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزار آن با تاخیر رو به رو شد.
بر اساس اعلام ستاد برگزاری این نمایشگاه، پس از فراز و فرودهای فراوان و با مساعد شدن شرایط عمومی و آغاز مجدد برگزاری نمایشگاهها، الکامپ ۱۴۰۱ بهعنوان بزرگترین رویداد فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور برگزار خواهد شد.
بر اساس اعلام ستاد برگزاری نمایشگاه الکامپ، این نمایشگاه توسط سازمان نظام صنفی رایانهای تهران از روز سهشنبه ۱۱ مرداد لغایت روز جمعه ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ به مدت ۴ روز در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود.
در بخش اصلی نمایشگاه الکامپ۱۴۰۱، شرکتهای بزرگ فناوری اطلاعات و ارتباطات، مجموعههای دانشبنیان، فعالان اکوسیستم استارتآپی کشور شامل شرکتها، تیمها و گروهها، اپراتورهای ارتباطی، دستگاههای دولتی و اجرایی کشور و فعالان اصلی این حوزه حضور خواهند داشت.
بخشهای دیگر الکامپ شامل الکام-استارز، الکام-پیچ، الکام-تاکز، الکام-جابز، تینو-استارز، توان-تک، آوردگاه سرمایه و اتاق شتاب نیز پذیرای حضور پرشور جوانان خلاق و شرکتهای نوآور خواهد بود.
ثبتنام متقاضیان در این نمایشگاه از شنبه مورخ ۲۱ خرداد آغاز و این فرایند را تا ۴ تیرماه ادامه خواهد داد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
دیدگاه بسته شده است.
Sorry. No data so far.